Ναταλία Δραγούμη: Δεν λέω την ηλικία μου on camera -Δεν είναι καλό για τους ηθοποιούς να τη λες

«Το γήπεδο του beach volley είναι ο ναός μου. Το beach volley είναι η ψυχοθεραπεία μου. Πήγαινα για πρωταθλητισμό και μετά μπήκα στο Εθνικό», είπε η ηθοποιός.

«Μου έχει γίνει πρόταση για reality επιβίωσης και έχω αρνηθεί, δε θα μπορούσα να δω τον εαυτό μου εκεί πέρα», αποκάλυψε η ίδια στη συνέχεια, ενώ σχετικά με ηθοποιούς που άφησαν παραστάσεις και δουλειές για να γίνουν παίκτες ενός reality, η ίδια σημείωσε ότι «δεν μπορώ να κατακρίνω κάποιον που πήγε σε ένα reality».

«Η εκπομπή “Τα τραγούδια λένε ναι” είχε πάει εξαιρετικά, αλλά είχε κάνει τον κύκλο της. Όλα τα πράγματα τελειώνουν κάποια στιγμή, ήταν 4 χρόνια “στον αέρα” η εκπομπή», απάντησε η Ναταλία Δραγούμη σχετικά με το γιατί δε συνεχίστηκε η εκπομπή.

«Έχω κάνει ψυχανάλυση περίπου 9 χρόνια», υποστήριξε η ηθοποιός, ενώ μιλώντας για τα παιδιά της είπε: «Η κόρη μου η Κλειώ είναι 19 ετών και έχει μπει στο πανεπιστήμιο και ο γιος μου ο Φίλιππος ετοιμάζεται να μπει στο Πολυτεχνείο».

«Είναι ένα πολύ επικίνδυνο κομμάτι αυτό των πλαστικών επεμβάσεων. Δεν ξέρω αν θα έκανα κάτι επεμβατικό για να καταπολεμήσω το χρόνο», σχολίασε η ίδια σχετικά με τις πλαστικές επεμβάσεις.

Η Ναταλία Δραγούμη ανέφερε ακόμη:

«Δε λέω την ηλικία μου on camera αλλά θα την πω σε μια παρέα, γιατί για τους ηθοποιούς δεν είναι και τόσο καλό να τη λες».

Αναφερόμενη στο κίνημα MeTοο και στην κακοποίηση που βίωσε η ίδια σε μικρή ηλικία, η Ναταλία Δραγούμη εξήγησε: «Είπα ότι έχω βιώσει κακοποίηση στα 12 μου, ήταν ένας που εμπιστευόταν η οικογένειά μου. Δεν το είπα στους γονείς μου, αλλά στις αδερφές μου».

Πηγή: thecaller.gr

Share: