Μυρτώ Αλικάκη για Φιλιππίδη και Λιγνάδη: «Δεν είμαι το είδος ανθρώπου που ευχαριστιέται με τον πόνο των θυτών»

Η ηθοποιός μέσα σε όλα αναφέρθηκε και σε μια λανθασμένη εικόνα που έχει μια μερίδα του κόσμου για τους ηθοποιούς λέγοντας:

«Πάντα υπάρχει κάποιος κόσμος, παραδοσιακά από το παρελθόν, που πιστεύει ότι οι ηθοποιοί είναι θεατρίνοι, εξ’ όλης και προόλης. Μου είναι εντελώς αδιάφορο αυτό το κοινό, δεν με αφορά καθόλου και δεν θα συνεννοηθώ μαζί του. Νομίζω ότι πάρα πολύς κόσμος έχει σταθεί στο θάρρος που βρήκαν οι άνθρωποι στο #metoo να μιλήσουν και να εκτεθούν».

Σε άλλο σημείο, η Μυρτώ Αλικάκη μίλησε για τις υποθέσεις του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη που έχουν πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και αφού ξεκαθάρισε πως είναι με το μέρος των θυμάτων εξήγησε πως δεν ανήκει στους ανθρώπους που ευχαριστιούνται με τον πόνο των άλλων.

«Για διάφορους λόγους δεν παρακολουθώ γενικά πολύ την επικαιρότητα. Καταρχάς για να προστατευτώ από την κακή ενέργεια. Φυσικά και θα μάθω τι θα συμβεί στις δίκες του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά όχι, δεν μπορώ να πω ότι είμαι από πάνω και περιμένω γιατί όσο κι αν πιστεύω χωρίς καμία δεύτερη σκέψη πιστεύω ότι πρέπει να τιμωρηθούν για όλα όσα έχουν πράξει στην περίπτωση που τα έχουν πράξει, δεν είμαι το είδος του ανθρώπου που ευχαριστιέται ούτε με τα δικαστικά θέματα ούτε με τον πόνο των ανθρώπων ούτε των θυμάτων αλλά ούτε και των θυτών» είπε η Μυρτώ Αλικάκη.

Πηγή: thecaller.gr

Share: