"Μικρό Χόλιγουντ" η Θεσσαλονίκη: Με τον Άαρον Έκχαρτ τα γυρίσματα του “Bricklayer” στο κέντρο της πόλης (VIDS)

Σήμερα οι συντελεστές της ταινίας έχουν μεταφερθεί στην οδό Κατούνη, στο κέντρο της πόλης, όπου από νωρίς το πρωί ξεκίνησαν τα γυρίσματα.

Μάλιστα οι περαστικοί που απολάμβαναν τη βόλτα τους στην περιοχή, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον Άαρον Έκχαρτ, που είναι και ο πρωταγωνιστής της ταινίας.

Υπενθυμίζεται πως από χθες για τις ανάγκες των γυρισμάτων στην πλατεία Εμπορίου έχει στηθεί από το μεσημέρι ένας πάγκος με εφημερίδες, ένα περίπτερο, και μια μηχανή παραγωγής pop corn.

Παράλληλα, απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε δρόμους του κέντρου της πόλης για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Η υπόθεση της ταινίας

Στο “The Bricklayer” κάποιος εκβιάζει τη CIA δολοφονώντας ξένους δημοσιογράφους, κάνοντάς το να μοιάζει ότι η Υπηρεσία είναι υπεύθυνη. Καθώς ο κόσμος αρχίζει να ενώνεται προς τις ΗΠΑ, η CIA ανακαλεί τον κορυφαίο –αλλά και επαναστάτη– πράκτορά της, αναγκάζοντάς τον να αντιμετωπίσει το περιπετειώδες παρελθόν του, καθώς αποκαλύπτει παράλληλα μια διεθνή συνωμοσία.

Το σενάριο υπογράφουν οι Hanna Weg (Septembers of Shiraz) και Matt Johnson (Into the Blue).

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Renny Harlin, ο οποίος έχει σκηνοθετίσει μεταξύ άλλων και τις ταινίες “Die Hard 2”, “Cliffhanger” και “Long Kiss Goodnight”.

Τον Bricklayer θα υποδυθεί ο Άαρον Έκχαρτ και στο πλευρό του θα βρίσκεται η Νίνα Ντόμπρεφ.

Πηγή: thestival.gr

Πηγή: thecaller.gr

Share: