Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Κόντεψα να πεθάνω από παχυσαρκία- Τα ζωτικά μου όργανα υπολειτουργούσαν»

«Όταν ήμουν 17 ετών κόντεψα να πεθάνω από παχυσαρκία και υψηλά ποσοστά λίπους. Τα ζωτικά μου όργανα υπολειτουργούσαν και οι γιατροί μού έλεγαν ότι μέχρι τα 25 θα πάθω ανακοπή ή έμφραγμα και θα μείνω στον τόπο. Είχα φτάσει 140 κιλά, δεν έβρισκα ρούχα να φορέσω και είχα μόνο την οικογένειά μου δίπλα μου. Είχα κλειστεί στον εαυτό μου. Με λέγανε χοντρό, γουρουνάκι, βόδι και διάφορα άλλα προσβλητικά σχόλια», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Όταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο με τα κιλά με βοήθησε η οικογένειά μου να μπω σε πρόγραμμα διατροφής και το ακολούθησαν και αυτοί για να με στηρίξουν.

Κατάφερα μέσα σε δύο χρόνια να χάσω 50 κιλά. Κι όμως, λίγα χρόνια μετά αισθάνομαι ότι αυτό το δυστυχισμένο παχουλό αγοράκι είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου, έχοντας κατακτήσει τα όνειρά του και έχοντας βρει τη γυναίκα της ζωής του, την Ιλάειρα» συμπλήρωσε.

Tέλος, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε και για το γάμο του με την Ιλάειρα, λέγοντας: «Ο γάμος θα γίνει στις 28 Αυγούστου, στην Κύπρο. Έχουμε καλέσει 3.000 άτομα και για καλλιτεχνικό πρόγραμμα της βραδιάς έχουμε κλείσει μερικά από τα πιο μεγάλα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας».

Πηγή: thecaller.gr

Share: