Μαυρίκιος και Ιλαείρα Ζήση: Ετοιμάζονται να μπουν σε ριάλιτι

Ο γνωστός Κύπριος παραγωγός μαζί με τη μέλλουσα σύζυγό τον τελευταίο καιρό έχει κάνει συνεχόμενες εμφανίσεις σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές, με κάποιους να σχολιάζουν αρνητικά το γεγονός αυτό. Παρολ’ αυτά, το ζευγάρι δέχεται πολλές προτάσεις, όχι μόνο για τηλεοπτικές εμφανίσεις, αλλά και για συνεργασίες.

To ριάλιτι

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του okmag.gr μια από αυτές τις προτάσεις αφορά το ”Asian Express”. Συγκεκριμένα, έχει ήδη γίνει πρόταση στον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση να είναι ένα από τα ζευγάρια που θα ταξιδέψουν στην Ασία για τις ανάγκες του νέου ταξιδιωτικού reality του Star.

Με βάση το concept, 9 ζευγάρια από celebrities, θα προσπαθήσουν να ταξιδέψουν κάτω από αντίξοες συνθήκες για να διασχίσουν τέσσερις χώρες της Ασίας: Βιετνάμ, Λάος, Καμπότζη, Ταϋλάνδη. Θα πρέπει να ταξιδέψουν με λίγα χρήματα, ξεπερνώντας αρκετές φορές τα όριά τους αφού οι δυσκολίες είναι πολλές.

Ο Μαυρίκιος και η Ιλάειρα φέρονται να σκέφτονται πολύ σοβαρά να αποδεχτούν την πρόταση, ενώ σύντομα θα κάνουν και το επίσημο ραντεβού με τους υπεύθυνους της παραγωγής. Τα γυρίσματα, θα ξεκινήσουν πριν το Πάσχα, ενώ η εκπομπή θα προβληθεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Πηγή: thecaller.gr

Share: