Μάρκος Σεφερλής: Τού έκλεψαν το λαπτοπ όπου είχε διαλόγους του «Mamacita»-Στον «αέρα» το σίριαλ

Όπως αποκάλυψε ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα, στον Alpha, ο ηθοποιός έπεσε θύμα κλοπής από αγνώστους, οι οποίοι κατάφεραν και απέσπασαν το λάπτοπ του από το στούντιο.

Μέσα στο συγκεκριμένο λάπτοπ, όμως, ο Μάρκος Σεφερλής είχε αποθηκεύσει τους διαλόγους και τα σενάριο για τη νέα σειρά που ετοιμάζει για τον ANT1, με τίτλο «Mamacita».

Τα γυρίσματα αναγκαστικά σταμάτησαν προς το παρόν και παραμένει άγνωστο το τι θα συμβεί από εδώ και στο εξής.

Τι είναι η σειρά «Mamacita»

Σημειώνεται, πως η σειρά βασίζεται στο «Mrs. Brown’s Boys» του BBC και θα αποτελείται από αυτοτελή επεισόδια. Ο Μάρκος Σεφερλής μεταμορφώνεται στη Χαρίκλεια, στο απόλυτο mama-symbol, και έρχεται για να μιλήσει την αξεπέραστη γλώσσα της κλασικής μάνας σε μια κλασική οικογένεια!

Η Χαρίκλεια έχει 5 παιδιά, που τα μεγάλωσε μόνη της γιατί δυστυχώς χήρεψε πολύ νέα! Ο συχωρεμένος ο άντρας της, της άφησε αμανάτι τον πατέρα του, και η Χαρίκλεια έχει βάλει τον πεθερό της στο… σαλόνι!

Τα παιδιά της! Αχ αυτά τα παιδιά της! Όλα έχουν τις δικές τους ζωές ή καλύτερα προσπαθούν να έχουν, γιατί η Χαρίκλεια χώνει την μύτη της παντού και τα αντιμετωπίζει σαν να είναι 5χρονα! Ως γνήσια Ελληνίδα μάνα μπλέκεται στη ζωή τους, άλλοτε δίνοντας λύση στα προβλήματά τους και άλλοτε δημιουργώντας απίστευτα απρόοπτα… πάντα, όμως, για το καλό τους!

Πηγή: thecaller.grShare: