Μαρία Καρλάκη: «Μου χτυπούσε το κεφάλι στο πάτωμα»-Τι είπε για την κακοποίηση από πρώην σύντροφό της

Μάλιστα όπως είπε, ο πρώην σύντροφος της είχε φτάσει στο σημείο να της χτυπάει το κεφάλι στο πάτωμα. «Τότε που το είπα ο κόσμος δεν ήταν έτοιμος να το δεχτεί, γιατί στην Ελλάδα είμαστε και πατριαρχική οικογένεια. Τώρα είναι ο κόσμος είναι έτοιμος να το ακούσει.

Χάρηκα που βγήκα και μίλησα για να ξέρουν αυτές οι γυναίκες ότι υπάρχει λύση και ότι αν εμπιστευτούν τον εαυτό τους μπορούν να φύγουν από όλο αυτό γιατί είναι πολύ δύσκολο, εμένα έχουν περάσει κάποια χρόνια και ακόμα και τώρα αν μου σηκώσεις το χέρι να μου κάνεις κόλλα πέντε εγώ θα τρομάξω.

View this post on Instagram

A post shared by Maria Karlaki (@karlaki_maria)

Δεν το κατήγγειλα, δεν είχα τη δύναμη, πέρασε ο καιρός και τον συγχώρεσα μέσα μου. Αν τον δω στο δρόμο θα του μιλήσω» και πρόσθεσε:

«Αυτοί οι άνθρωποι έχουν μίσος για τις γυναίκες. Δεν ξέρουν ότι έχουν λάθος. Όταν μου πιάνεις το κεφάλι και μου το χτυπάς κάτω μπορεί εγώ να πεθάνω. Αυτοί είναι εν δυνάμει δολοφόνοι. Μπορεί με ένα χτύπημα ο άλλος να πεθάνει.

Σκέψου τις γυναίκες που έχουν παιδιά και κάθονται και τα υπομένουν; Υπάρχουν σύλλογοι που είναι 24 ώρες κοντά μας. Με έκανε να πιστεύω ότι δεν είμαι όμορφη, ότι είμαι παχιά. Είχα αδυνατίσει πάρα πολύ. Ήταν κακοποίηση και ψυχολογική.

Ζήτησα βοήθεια από τα κορίτσια στον σύλλογο κακοποιημένων γυναικών και μια μέρα που ήμουν στο μπάνιο μιλούσα μαζί τους, μου είπαν πως να το διαχειριστώ και εκείνο το βράδυ δεν κινδύνεψα».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Πηγή: thecaller.gr

Share: