Μαρία Αντωνά για Άρη Σοϊλέδη: «Δεν έχω απαντήσει ακόμα στην πρόταση γάμου και δεν με ρώτησε ξανά»

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η περιγραφή της για την κινηματογραφική πρόταση γάμου που της έκανε ο αγαπημένος της.

«Είχα μείνει έκπληκτη, δεν απάντησα αλλά το πήρα το δαχτυλίδι. Εντάξει, “Ναι” είπα δεν χρειάστηκε βέβαια να το πω, αλλά το ένιωσα. Δεν απάντησα αλλά ήταν όλα πολύ συγκινητικά. Δεν έχω απαντήσει ακόμα και δεν με ρώτησε ξανά», ανέφερε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

Περιγράφοντας την πρόταση γάμου λέει: «Οργάνωσε ένα σαν boat event το οποίο έγινε σε ένα σκάφος νότια της Αθήνας. Ουσιαστικά πήγαμε για να βρούμε κάποιους φίλους που είχε να μιλήσει για δουλειά. Βέβαια εγώ τα είχα καταλάβει σχεδόν όλα, αλλά μέχρι εκεί που έφτασα έκανα ότι δεν καταλαβαίνω. Ο Άρης έχει ένα πράγμα το οποίο το βλέπω και μέσα στο παιχνίδι. Είναι από τους ανθρώπους που δεν μπορεί να πει ψέματα. Είχε σαξοφωνίστα ο οποίος έπαιζε μουσική (…) Το μόνο που δεν είχα καταλάβει ήταν πώς θα έρθει το δαχτυλίδι το οποίο ήρθε τελικά με ένα drone».

Αναφορικά με το παρελθόν του συντρόφου της, η ίδια απάντησε: «Δεν έχω θέμα, ξέρω το παρελθόν του συντρόφου μου. Δεν έχω πρόβλημα, λογικό είναι, ωραίο παλικάρι είναι».

Θα ήθελε να κάνει παιδί;

Για το αν είναι έτοιμη να παντρευτεί και να κάνει παιδί η Μαρία Αντωνά λέει: «Έχω μεγαλώσει σε μια οικογένεια που με την αδερφούλα μου την μικρή είχα 12 χρόνια διαφορά. Οπότε μεγαλώνοντας μαζί της ήταν ήδη σαν να έχω ένα παιδί κι εγώ, να μεγαλώνω ένα παιδί. Το να κάνω οικογένεια και να έχω παιδάκια μέσα στο σπίτι, είναι πολύ ωραία όλα αυτά στο μυαλό μου».

Πηγή: thecaller.gr

Share: