Μαντώ Γαστεράτου: «Τον άνδρα μου τον γνώρισα με προξενιό» - «Με τον Πέτρο Κωστόπουλο υπήρχε ένταση, έφευγαν καρέκλες»

«Ήμασταν όλοι μαζί στο κρεβάτι και χάρηκε και ο γιος μου και ο άνδρας μου με την εγκυμοσύνη. Δεν είχαμε σχεδιάσει το δεύτερο παιδί, ήρθε απρόοπτα, είναι ότι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί. Ο γιος μου δεν είμαι σίγουρη ότι έχει αντιληφθεί ακόμα τι συμβαίνει με την εγκυμοσύνη. Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει 25 κιλά, αλλά στη δεύτερη μου λένε είναι λίγο πιο δύσκολο να τα χάσεις», είπε αρχικά η Μαντώ Γαστεράτου.

Η Μαντώ Γαστεράτου είπε στη συνέχεια: «Με το πρώτο παιδί αισθάνθηκα δέος, θαυμασμό, δεν ήταν αγάπη αυτό που ένιωσα το πρώτο δευτερόλεπτο. Τον άνδρα μου τον γνώρισα με προξενιό. Στην πρόταση γάμου έπαθα τέτοιο μούδιασμα, που είχα νιώσει όταν βγήκα Σταρ Ελλάς».

Για την συνεργασία της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, η Μαντώ Γαστεράτου απάντησε: «Ήταν δύσκολο στην αρχή να βρούμε τα πατήματά μας. Θυμάμαι στην πρώτη συνάντηση που είχαμε κάνει, έφευγαν καρέκλες. Ο Πέτρος είχε βάλει μια καρέκλα στο κεφάλι και φώναζε στο παράθυρο “δεν θα βγάλω άκρη μαζί σου”, υπήρχε μια ένταση παραπάνω. Τον Πέτρο τον αγάπησα και τον συμπάθησα, όπως και ο ίδιος εμένα και ακόμα επικοινωνούμε στα social media».

Για τα ριάλιτι, η Μαντώ Γαστεράτου απάντησε: «Δεν μου έχει γίνει πρόταση από το Survivor, δεν θα πήγαινα όμως. Η συμμετοχή μου το Nomads ήταν το κίνητρο για να ξεκινήσω συστηματικά ψυχανάλυση», ενώ για την πλαστική στήθους που έχει κάνει, είπε: «Τα λεφτά της τα έβγαλε, δεν το μετάνιωσα».

Πηγή: thecaller.gr

Share: