Ο Μανώλης Μητσιάς έδωσε συνέντευξη και μίλησε μαζί με τον γιο του για την κοινή τους πορεία στο τραγούδι.

Ο ερμηνευτής μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» κι αρχικά, ο Μανώλης Μητσιάς δήλωσε: «Με τη σύζυγό μου μετράμε 55 χρόνια κοινής πορείας, όσο είναι η καριέρα μου. Θυμάμαι ότι ως νέος γονιός είχα πολλή δουλειά και δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ. Όμως η γυναίκα μου στάθηκε όλα αυτά τα χρόνια πολύ επάξια. Τον Μίλτο τον είχε να μην τον ακουμπήσει ο αέρας».

Στη συνέχεια, ο γιος του, Μίλτος είπε: «Είναι γεγονός ότι θα τον ήθελα πιο πολύ, όμως είναι ένας δοτικός και συντροφικός πατέρας. Όταν έπρεπε, στις μεγάλες αποφάσεις μου, έδωσε βροντερό παρών».

Πρόσθεσε επίσης: «Ο πατέρας μου ξυπνούσε Κυριακή πρωί μετά το ξενύχτι και με πήγαινε για μπάσκετ στον Πανιώνιο. Από μικρός που ήμουν, θυμάμαι να έρχεται στο σπίτι μας ο Χατζιδάκις, ο Γκάτσος κι ο Θεοδωράκης. Στα 10 μου χρόνια συνειδητοποίησα πως ο Μανώλης Μητσιάς είναι ο πατέρας μου, αλλά εκείνος μου έλεγε να είμαι ταπεινός».

Τέλος, ο Μανώλης Μητσιάς σχολίασε: «Ήθελα ο γιος μου να έχει να φάει. Δεν είχε τα προσόντα να γίνει ο τραγουδιστής κι έτσι έγινε οδοντίατρος».

Πηγή: thecaller.gr

Share: