Μάνια Ντέλου: Έχω πάρει 20 κιλά, το λίπος μου είναι παραπάνω από όσο πρέπει

«Δεν είμαι καταπιεστική μάνα, γουστάρω να ακούω τις ιστορίες τους και το πώς περνάνε. Είμαι με άγχος για όλα αυτά που συμβαίνουν αλλά ήρθε η ώρα να ζήσω τη ζωή μου, να κάνω ταξίδια, μια διαφορετική ζωή, ήρθε η ώρα να απολαύσω», ανέφερε αρχικά η Μάνια Ντέλου.

«Προσπαθώ πάρα πολύ τη δύναμη που έχω, του Instagram ας πούμε ή οτιδήποτε, όσο μπορώ, να την αξιοποιώ και οι φωτογραφίες που βγάζω να είναι με χαμόγελο. Λες τι θες να δώσεις στον κόσμο. Προσπάθησε να δώσεις κάτι θετικό, αυτό που πρέπει να καταλάβουν τα νέα κορίτσια, είναι ότι αυτό που βλέπουν στο Instagram, δεν είναι πραγματικό! Όλοι βάζουν φίλτρα…», συμπλήρωσε η Μάνια Ντέλου στη συνέντευξή της.

Για τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ μίλησε στη συνέχεια, τονίζοντας πως «ξεκίνησα στα 13 και σταμάτησα στα 22, αισθάνθηκα ότι ήμουν γεμάτη» ενώ για την οικογένειά της είπε: «Ζω για τα παιδιά, έχω κόλλημα. Οπότε, για εμένα ήταν πολύ σημαντικό που εκείνη την εποχή βρήκα τον σωστό άνθρωπο για να κάνω τα παιδιά μου».

Η Μάνια Ντέλου αναφέρθηκε στην εξωτερική της εμφάνιση. «Έχω πάρει 20 κιλά, το λίπος μου είναι παραπάνω από όσο πρέπει. Θα τα χάσω, τι να κάνω τώρα να σου πω ψέματα; Δοκιμάζω κάθε μέρα αυτά που φτιάχνω στο ζαχαροπλαστείο».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mania Delou (@maniadelou)

Τέλος, μίλησε για τον χωρισμό της και εξομολογήθηκε: «Όταν το ζευγάρι δεν μπορεί να είναι στο ίδιο σπίτι, πρέπει να σταματάει. Προφυλάσσεις τα παιδιά σου. Το πιο σημαντικό είναι και ο ένας γονιός και ο άλλος να είναι σωστός απέναντι στα παιδιά. Όταν ένα ζευγάρι χωρίζει μπαίνει ο εγωισμός στη μέση, σου παίρνει ένα χρονικό διάστημα για να το φτιάξεις ξανά. Θέλει δουλειά», ενώ για το αν είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή, είπε: «Θέλω να είμαι ερωτευμένη με όλα, με τη ζωή, με τα παιδιά μου… Δεν μπορώ να το πω σαν σχέση, έκανα σχέσεις…».

Πηγή: thecaller.gr

Share: