Μαλλιά 2023: Η Megan Fox υιοθέτησε το hair look της Kim Kardashian!

H Megan Fox και η Kim Kardashian υιοθέτησαν ένα σούπερ trendy χτένισμα μαλλιών για τις επίσημες εμφανίσεις τους. Αυτό το hair look είναι τόσο εύκολο, ενώ την ίδια στιγμή τόσο statement που αξίζει να το δοκιμάσουμε και εμείς για το 2023.

Πιο συγκεκριμένα, αυτό τον statement κότσο μαλλιών τον είδαμε πρώτη φορά από την Kim Kardashian. Η ριάλιτι σταρ έπιασε τα μαλλιά της προς τα πίσω με μία έντονη χωρίστρα και χτένισε τα υπόλοιπα μαλλιά σε έναν διπλό κότσο.

Η Kim Kardashian εθεάθη πολλές φορές να φοράει αυτό το updo χτένισμα μαλλιών που ο κομμωτής της, Chris Appleton, ονόμασε «wet flip bun». Το όνομα μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά θυμίζει όντως μια βρεγμένη αλογοουρά σε διπλό κόμπο.

Μαλλιά 2023: Η Megan Fox υιοθέτησε το hair look της Kim Kardashian!

Αντί να τραβήξει την αλογοουρά μέχρι το τέλος, η Kim Kardashian δημιούργησε έναν μικρό κότσο στην τελευταία θηλιά του πιασίματος και άφησε πολλά μαλλιά να κρέμονται από κάτω, φτάνοντας στο λαιμό της.

Συνολικά, το ιδιαίτερο χτένισμα μαλλιών της Kim Kardashian είναι αρκετά χαμηλό σε προσπάθεια και εφικτό απ’ όλους, κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί εύκολα για τα looks των Kardashians.

View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Η Megan Fox τόλμησε τον κότσο «wet flip bun» της Kim Kardashian για το Σαβ/κο του Super Bowl. Ο Δημήτρης Γιαννέτος ήταν ο δημιουργός του κομψού χτενίσματος μαλλιών της Megan Fox, αφού είναι ο hairstylist της σε κάθε εκδήλωση.

Ο Δημήτρης Γιαννέτος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μερικά στιγμιότυπα από το εκκεντρικό χτένισμα της Megan Fox.

View this post on Instagram

A post shared by Dimitris Giannetos (@dimitrishair)

Photos: Instagram

Δείτε ακόμη: Kim Kardashian: Άλλαξε ξανά τα μαλλιά της! Ποια hot τάση επέλεξε αυτή την φορά;

Δείτε ακόμη: Δημήτρης Γιαννέτος: Άλλαξε τα μαλλιά της Megan Fox σε “red blood” για το φθινόπωρο!

The post Μαλλιά 2023: Η Megan Fox υιοθέτησε το hair look της Kim Kardashian! appeared first on Glance.

Πηγή: glance.gr

Share: