Η Μαίρη Βιτινάρος ήρθε στο GNTM 5 για να φέρει τα… πάνω κάτω, καθώς θα έχει το ρόλο της model instructor και θα μάθει στις υποψήφιες παίκτριες να ποζάρουν, ενώ δεν αποκλείεται να έχει και ρόλο γκεστ κριτή.

Η υπερκαλλονή έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο ριάλιτι μόδας στο επεισόδιο της Τρίτης, δημιουργώντας ερωτήματα στο κοινό για το ποιο είναι το πανέμορφο μοντέλο.

Ποια είναι η Μαίρη Βιτινάρος

H Μαίρη Βιτινάρος είναι Ελληνίδα τρίτης γενιάς της Αυστραλίας αλλά μένει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι γεννημένη τον Ιούνιο του 1992 ενώ το 2012 συμμετείχε στα καλλιστεία Miss Universe Australia όπου βγήκε δεύτερη.

Το όμορφο μοντέλο είναι αρκετά διάσημο στο εξωτερικό αφού με μια ματιά στην εμφάνιση της μπορεί να καταλάβει κάποιος το γιατί. Έχει ύψος 1,80 και έχει ήδη αρκετές συνεργασίες με γνωστούς οίκους μόδας αλλά και πρακτορεία μοντέλων. Μερικά από αυτά είναι Ellipse Lingerie, Guess, Ralph Lauren, Versace ενώ το μεγάλο της όνειρο είναι να γίνειθ αγγελάκι της Victoria’s Secret.

Η Μαίρη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, το προφίλ της στο Instagram αριθμεί 134.000 followers και είναι απόλυτα λογικό με τις απόλυτα σέξι φωτογραφίες που δημοσιεύει κατά καιρούς, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω…!

Πηγή: thecaller.gr

Share: