Συνέντευξη στην εκπομπή MEGA Καλημέρα παραχώρησε ο Λάκης Λαζόπουλος και μίλησε για τους δημοσιογράφους, την Κατερίνα Καινούργιου, αλλά και για τον θάνατο της συζύγου του.

Για την ενδεχόμενη επιστροφή του στην τηλεόραση, ο Λάκης Λαζόπουλος ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν θα επιστρέψω στην τηλεόραση. Πιστεύω ότι οι συνθήκες και μπορεί να καταλάβει ο κόσμος τι εννοώ συνθήκες, δεν επιτρέπουν τον δικό μου ερχομό στην τηλεόραση. Αυτό το ξέρω και το αντιμετωπίζω μια χαρά, δεν έγινε και κάτι, είμαι στο θέατρο».

«Το political correct δεν είναι ο θάνατος του χιούμορ, δεν είναι ο θάνατος της κωμωδίας. Είναι πολλοί άνθρωποι που είναι ανάλατοι και θέλουν να επιβάλλουν το μη χιούμορ τους, την σοβαροφάνεια και την «σοβαροβλακεία» ως καθεστώς, αλλά αυτό δεν πρόκειται να περάσει», σημείωσε.

Αναφερόμενος στους δημοσιογράφους, είπε: «Η γνώμη μου για τους δημοσιογράφους είναι η χειρότερη! Εκτός από ορισμένους που τους ξεχωρίζω απ’ τα γραπτά τους, απ’ τον σεβασμό τους και κυρίως είναι άνθρωποι που ασχολούνται με ρεπορτάζ».

«Ο Γιώργος Νταλάρας είναι θαυμάσιος τραγουδιστής, δεν μου πάει ως άνθρωπος, αλλά έχει δίκιο. Τι λογική έχει να σε «βιάζουν», αφού λες «όχι». Ό,τι και να κάνεις το βλέμμα σου καταγράφεται, αλλά εγώ δεν θέλω να μιλήσω!», πρόσθεσε.

Ακόμα, ο Λάκης Λαζόπουλος ανέφερε: «Μπορεί να λέει ο καθένας ότι θέλει, αλλά θα λέω κι εγώ ότι θέλω. Διεκδικώ το δικαίωμα που έχουν ήδη και το έχουν τρεις ώρες τη μέρα κι εγώ το έχω 20 λεπτά κάθε εβδομάδα και όχι στην τηλεόραση».

Σχετικά με την Κατερίνα Καινούργιου, την οποία σχολίασε στο podcast του, εξήγησε ότι: «Καλώ την Κατερίνα Καινούργιου να έρθει στο podcast και να της τα πω ο ίδιος και να μου πει ό,τι θέλει. Τη συμπαθώ την Κατερίνα Καινούργιου. Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με αυτό που βλέπουμε στην τηλεόραση». Κατά την διάρκεια της συνέντευξης ο Λάκης Λαζόπουλος συγκινήθηκε μιλώντας για τον θάνατο της συζύγου του: «Δεν φοβάμαι πια το θάνατο. Όταν είσαι νεότερος σε πιάνει ένας άγχος, μεγαλώνοντας λες οκ.

Σε αυτό συνέβαλε αναμφίβολα και η απώλεια της συζύγου μου. Από εκεί και μετά, κοιτάς κι εσύ προς τα εκεί. Πάντα σου λείπει μια παρέα και ένας άνθρωπος που αγαπάς.

Και να είχα μετανιώσει που δεν έδωσα στη σύζυγό μου τον παραπάνω έρωτα που ζητούσε, δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Δεν συγκινούμαι εύκολα, είναι τώρα γι’ αυτό το λόγο.

Οι αναμνήσεις είναι σαν κλεισμένα ποτάμια και ξαφνικά ανοίγουν, έρχονται οι μνήμες σε κατακλύζουν και… Υγροποιούνται».

Πηγή: thecaller.gr

Share: