Κωστής Σαββιδάκης: «Βίωσα ένα θαύμα. Όταν με σταύρωνε ο πάτερ, ο σταυρός κόλλησε στην πλάτη μου» (vid)

«Πιστεύω στον Θεό από μωρό παιδί. Ο παπάς που υποδύομαι στις Άγριες Μέλισσες είναι ένας παπάς που ο καθένας θα ήθελε να έχει στην ενορία του. Ο “Άγιος Παΐσιος” στο Mega είναι μια πάρα πολύ ωραία δουλειά. Επιτέλους βλέπουμε κάτι με την θρησκεία μας, συνήθως το αποφεύγαμε», είπε αρχικά ο Κωστής Σαββιδάκης.

Ο β είπε στη συνέχεια: «Στους Αγ. Ισιδώρους βίωσα ένα θαύμα. Όταν με σταύρωνε ο πάτερ, ο σταυρός κόλλησε στην πλάτη μου. Έκανα ακτινογραφία και όντως βρέθηκε κάτι. Δε φοβήθηκα. Είπα στον εαυτό μου ότι θα είναι σαν να πάω εκδρομή. Θα μπω 10 μέρες στο νοσοκομείο να καθαρίσω και να βγω».

Για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό, ο Κωστής Σαββιδάκης απάντησε: «Ήταν δύσκολα. Ήμουν 18 μέρες στο νοσοκομείο. Οι συνθήκες στο νοσοκομείο ήταν δύσκολες, όχι η ασθένεια. Οι μέρες στο νοσοκομείο ήταν οι χειρότερες της ζωής μου. Το κινητό με βοήθησε επειδή συνομιλούσα με φίλους, αλλιώς θα έβγαινα τρελός».

Σχετικά με το κίνημα metoo, ο Κωστής Σαββιδάκης είπε: «Όσα συμβαίνουν με το στον χώρο του θεάτρου αλλά και αλλού, είναι τραγικά, αηδιαστικά, είναι ντροπή».

Πηγή: thecaller.grShare: