Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» ήταν σήμερα ο Κώστας Τσουρός.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής αναφέρθηκε στην εκπομπή του στο Mega, «Ακόμα δεν είδες τίποτα», απάντησε για τα σχόλια που δέχθηκε η Νόνη Δούνια από τον Δημήτρη Παπανώτα, ενώ τόνισε πως υπάρχουν άνθρωποι στην τηλεόραση, τους οποίους ο ίδιος θα “πετούσε”.

«Απολογισμό δεν μπορώ να κάνω, είμαστε στην μέση. Το περίμενα λίγο πιο εύκολο, όχι τόσες δυσκολίες να έχει. Δεν μου περνούσαν από το μυαλό αυτές οι δυσκολίες που εννοώ. Έχεις να χειριστείς όλα τα θέματα της εκπομπής.

Τυπικά έχω την επιμέλεια της εκπομπής μαζί με την αρχισυνταξία. Ο τομέας των ευθυνών με έχει πιέσει, γιατί έχω την ευθύνη μία πολυπληθούς ομάδας, να κρατήσω τις ισορροπίες. Στις εκπομπές που ήμουν πάντα διάβαζα και προετοιμαζόμουν. Ο χειρισμός είναι διαφορετικός», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

Ο Κώστας Τσουρός είπε στη συνέχεια: «Επειδή ήμουν πάντα δίπλα από μία παρουσιάστρια, πάντα είχα στο μυαλό μου να μπορώ να σταθώ επάξια εάν κάποια στιγμή μπορεί να «κολλήσει» κάπου στην ροή του λόγου η παρουσιάστρια. Ήμουν προετοιμασμένος πάντα.

Δεν με αφορά το κομμάτι των δημοσίων σχέσεων. Κρίνω αυτό που βλέπω ή αυτό που λέει, όχι τον άνθρωπο που το λέει. Δεν ταυτίζω την δουλειά με τις δημόσιες σχέσεις, αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί στο χώρο που αν τους έβλεπα στο δρόμο, θα άλλαζα πεζοδρόμιο.

Δεν θυμώνω πιά με ανθρώπους. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του όπως νομίζει. Αν εξαιρέσω αυτούς που κάνουν πράγματα με δόλο, κυρίως από σάιτ, μπορεί να λέει ο καθένας ό,τι θέλει. Έχει τύχει να πάρω ανθρώπους για κάτι που έγραψαν αλλά είχα οικειότητα».

Για τα σχόλια που έγιναν για τη Νόνη Δούνια, ο Κώστας Τσουρός απάντησε: «Η Νόνη Δούνια είναι μια γυναίκα που πρέπει να έχει τον απόλυτο σεβασμό. Έχει δημιουργήσει μέσα από τομείς της κοινωνίας και της πολιτικής, κάτι που το έχει πετύχει μόνη της. είναι πολύ καθαρός άνθρωπος.

έρω ότι ήταν κοινώς αποδεκτή από τους συναδέλφους της στο Ευρωκοινοβούλιο. Πρέπει να είναι κάποιος καθηγητής πανεπιστημίου για να γίνει βουλευτής; Αν ήταν να είναι οι βουλευτές ελίτ, τότε να κάνουμε την ελίτ των Λόρδων».

Κλείνοντας, ο Κώστας Τσουρός ανέφερε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί γεμίζουμε τις εκπομπές που απαντάμε ο ένας τον άλλον. Στην λογική μου υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι της αισθητικής μου και θα τους «πετούσα».

Πιστεύω ότι για να είσαι στην τηλεόραση πρέπει να εξυπηρετείς κάποιον ρόλο δημοσιογραφικά, μιλώντας για εκπομπές «λόγου» και όχι τηλεπαιχνίδια ή shows. Θεωρώ ότι κάποιοι άνθρωποι δεν θα έπρεπε να είναι στην τηλεόραση και θα τους πετούσα.

Πιστεύω ότι έχει «πήξει» το σύστημα με τις εκπομπές αλλά έχει πολλές επιλογές η τηλεόραση για τον τηλεθεατή.

Θέλω να είμαι υγιής και να κάνω αυτό που αγαπώ. Είμαι ευγνώμων γι΄αυτό που ζω φέτος και θέλω να συνεχίσω. Δεν ξέρω αν θα αντικατασταθεί η Νόνη Δούνια λόγω της ενδεχόμενης υποψηφιότητάς της στις ευρωεκλογές, θα δούμε τι θα γίνει. Θα την στηρίξω φυσικα σε ό,τι αποφασίσει».

Πηγή: thecaller.gr

Share: