Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» ήταν σήμερα η Μαρία Κορινθίου. Η ηθοποιός μίλησε, όπως ήταν φυσικό, και για τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα στο «Ενώπιος Ενωπίω», τις οποίες και διέψευσε γι’ ακόμα μία φορά.

Η Μαρία Κορινθίου τόνισε πως δεν είχε κανένα πρόβλημα με τη διοίκηση και τα στελέχη του ΑΝΤ1. Δήλωσε πως υπήρχαν τρία άτομα από την εκπομπή, όπως καταλαβαίνουμε, που της έκαναν τη ζωή δύσκολη. Η ηθοποιός είπε πως ήταν εργασιακό το θέμα, αφήνοντας υπόνοιες για μπούλινγκ.

«Όταν γινόντουσαν κάποια πράγματα και πήγαινα και έλεγα “σταματήστε το, με ενοχλεί” η απάντηση ήταν αυτή, ότι εμείς δεν ξέρουμε τι γίνεται. Δεν ξέρω που αποσκοπεί, μετά από ένα χρόνο, όλο αυτό.

Γιατί να γίνει γι άλλη μια φορά αυτή η δήλωση; Το είχα διαψεύσει αυτό. Τα γεγονότα που συνέβησαν δείχνουν το αντίθετο. Τη μέρα που έφτασα στα όριά μου, κάτι έγινε στο πλατό εκείνη την ώρα, δημιουργήθηκε μια πολύ μεγάλη φασαρία σε όλο το πλατό. Δεν βγήκα στο τέλος της εκπομπής, αποχώρησα από το κλείσιμο της εκπομπής, έβγαλα τα μικρόφωνα.

Την ώρα που έβγαινα από το πλατό, μου είπαν να προσέξω γιατί έξω υπάρχουν κάμερες», είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

Η Μαρία Κορινθίου είπε στη συνέχεια: «Όλο αυτό δεν είχε καμία σχέση με το κανάλι και καμία σχέση με τη διοίκηση. Διαψεύδω για δεύτερη φορά ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, δεν με έδιωξε το κανάλι.

Καταλαβαίνω πού αποσκοπεί αυτό που λέει ο Γιώργος Λιάγκας. Αν όντως είχα τσακωθεί με τη διοίκηση, δεν θα είχα πρόβλημα να βγω και να το πω. Δεν έχω μιλήσει ονομαστικά και ακριβώς με γεγονότα. Ένα χρόνο τώρα με κρατάει η δικηγόρος μου να μη μιλήσω».

Η Μαρία Κορινθίου ανέφερε επίσης: «Είναι τρία άτομα που μου έκαναν τη ζωή δύσκολη. Δεν θέλω να απαντήσω, αν ο Γιώργος ήταν μέσα σε αυτή την τριάδα. Δεν θέλω να το συνεχίσω, αν ήθελα θα γινόταν μέσω του δικηγόρου μου.

Δεν θα έφευγα έτσι από το Πρωινό. Εννιά μήνες έκανα υπομονή σε πέντε πράγματα που εμένα σαν Μαρία δεν με “εξυπηρετούσαν” σαν συμπεριφορές. Παρ’ όλα αυτά έκανα υπομονή για να τιμήσω το συμβόλαιό μου και για να τιμήσω και πέντε ανθρώπους που σέβομαι, εκτιμώ και αγαπώ μέσα από το κανάλι και τη δουλειά που έκανα εκεί πέρα.

Έφτασα στα όριά μου, ήταν εργασιακό το κομμάτι. Γινόντουσαν διάφορα γεγονότα και τους έλεγα να σταματήσουν. Τα “τσιμπίματα” έχουν να κάνουν στο εργασιακό κομμάτι».

Σε ερώτηση του Νίκου Συρίγου για το αν ήταν εργασιακό μπούλινγκ, αν τη ζήλευαν ή αν προσπαθούσαν να της τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια, η Μαρία Κορινθίου αρκέστηκε στο να πει ότι «ήταν λίγο απ’ όλα».

Πηγή: thecaller.gr

Share: