Κλέλια Ρένεση για πόλεμο στην Ουκρανία: Η αυτονομία ο μόνος δρόμος προς την ελευθερία

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια στο σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» εξέφρασε την προσωπική της θέση δημοσιεύοντας μια μακροσκελή ανάρτηση και μια εικόνα αεροσκάφους που τυλίγεται στις φλόγες.

«Τόσα χρόνια με μανία μας εκπαίδευσαν να εξαρτόμαστε από τους άλλους. Να αγοράζουμε λεμόνια από την Ισπανία, κατακρεουργώντας τις ντόπιες παραγωγές και πόσα άλλα αγαθά. Να αγοράζουμε το τάδε χημικό φυτοφάρμακο που δηλητηριάζει το χώμα και για να ξαναφυτέψεις το χρειάζεσαι εκ νέου. Να εξαρτώμαστε ενεργειακά σαν χώρα από άλλα κράτη εν έτη 2022. Μια χώρα με άπειρα χιλιόμετρα ακτογραμμή (ενεργειακοί κυματοθραύστες) και άπειρο ήλιο (ηλιακή ενέργεια). Ο μόνος δρόμος προς την ελευθερία είναι η αυτονομία. Ο μόνος δρόμος για να μην συμμετέχεις στο έγκλημα είναι η αυτονομία», σημείωσε αρχικά η Κλέλια Ρένεση.

Και συνέχισε η ίδια: «Και που λέει και ένας φίλος. ‘’Μας οδήγησαν σαν χώρες και καταναλωτές να εξαρτόμαστε ενεργειακά από μια στρόφιγγα… ότι καλύτερο για αυτούς που την ελέγχουν. Με ένα κουμπί σε 1 λεπτό πετυχαίνουν παγκόσμιο πληθωρισμό… άρα κατάσχουν περιουσίες. Οι ΗΠΑ έχουν τεράστια αποθέματα από το άδειασμα της Αραβίας… θα μπορούσε να συγκρατήσει τις τιμές κι ένα παιδάκι… Αλλά το κόλπο γκροσο είναι το κέρδος που αποκομίζουν προσχηματικά… Κι αν γνώριζαν τον Πούτιν γιατί εξαρτηθήκαν από αυτόν με δίκτυα αγωγών; Όλα στο σχέδιο τπτ τυχαίο τίποτα μη ελεγχόμενο’’…καλή τσικνοπέμπτη».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Renesi (@klelia_renesi)

Πηγή: thecaller.gr

Share: