Κάτια Ταραμπάνκο για τον πόλεμο στην Ουκρανία: Μου είπαν ότι καταστράφηκε όλη μου η πόλη, τουλάχιστον οι δικοί μου είναι καλά

Το νεαρό μοντέλο – ομογενής από την Ουκρανία μπήκε στο παιχνίδι πριν ξεσπάσει ο πόλεμος Ρωσίας – Ουκρανίας κι έτσι, για τις πρώτες ημέρες τουλάχιστον, είχε άγνοια των όσων διαδραματίζονταν.

Μόνο η μητέρα της σε μια πολύ σύντομη επικοινωνία που είχε με πρωινή εκπομπή είχε υπόψη της την πραγματική κατάσταση στην πόλη καταγωγής της οικογένειας, την Μαριούπολη, όπου βρίσκονταν κατά την έναρξη των βομβαρδισμών η γιαγιά, η θεία και τα ξαδέλφια της παίκτριας.

Τελικά, η παραγωγή ενημέρωσε την Κάτια Ταραμπάνκο για το πόλεμο καθώς και για το γεγονός ότι οι συγγενείς της είναι καλά στην υγεία τους.

«Όταν μου είπαν για τον πόλεμο τα έχασα. Έχουμε 2022 και έχουμε πόλεμο; Ο.Κ. οικονομικός πόλεμος, Ο.Κ. στο ίντερνετ, αλλά να πεθαίνει κόσμος; Μου είπαν ότι καταστράφηκε όλη μου η πόλη. Αγχώθηκα για τους συγγενείς μου. Τουλάχιστον όλοι είναι καλά από τους δικούς μου αλλά δεν αρκεί αυτό» είπε η τέως παίκτρια του «Survivor 2022» στην συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στο «Love it» από τον Άγιο Δομίνικο όπου βρίσκεται.

Πηγή: thecaller.gr

Share: