Κατερίνα Καινούργιου για Μαυρικίου: Το «καρφί» στον Γιώργο Λιάγκα περί αισθητικής (vid)

Ωστόσο η Κατερίνα Καινούργιου έριξε τα βέλη της στον Γιώργο Λιάγκα ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα είχε κάνει λόγο για έλλειψη μέτρου και αισθητικής.

«Μας φώναξαν όλους τους δημοσιογράφους, μας κέρασαν τα πάντα, ήταν κύριοι. Πήγε τόσος κόσμος. Και να πούμε και κάτι πολύ σημαντικό για όλους εκείνους που μιλούν για ηθική και αισθητική γενικότερα από την προηγούμενη εβδομάδα, είναι οι ίδιοι – όπως είπε και ο Μαυρίκιος – που τον προσκαλούσαν και τον παρακαλούσαν ουσιαστικά για να κάνουν άπειρα θέματα. Η αισθητική παιδιά είναι κάτι προσωπικό του καθενός. Αν ο γάμος θες να είναι έτσι, είναι έτσι μπορεί του αλλουνού ο γάμος εσένα να μην σου αρέσει, είναι προσωπικό του καθενός», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα περί αισθητικής

«Με πολλή αγάπη θέλω να του πω κάτι. Από κάποια στιγμή και μετά οι ίδιοι το ευτελίζουν με αυτά που κάνουν. Εμείς δεν τους ρωτήσαμε πόσους οργασμούς έχει ο καθένας τους! Συγγνώμη κιόλας! Στη ζωή υπάρχει το όχι, το έχουμε πει πολλές φορές. Βλέπεις ότι εδώ και πολύ καιρό, ενώ το ακολουθούσαμε το θέμα ως μία εναλλακτική ιστορία αγάπης, τώρα το εγκαταλείψαμε. Οι άνθρωποι χάνουν το μέτρο! Αυτοί το έχουν χάσει! Το μέτρο το οριοθετεί η αισθητική του καθενός και υπάρχει, αυτό που λέμε, μία μέση αισθητική. Και αυτό εδώ είναι ακαλαίσθητο που γίνεται. Εγώ τρομάζω αν μία εκπομπή τους προτείνει να κάνουν σεξ για να γεμίσουν χρόνο, πιστεύω ότι θα πουν ναι», είχε πει ο Γιώργος Λιάγκας.

Πηγή: thecaller.grShare: