Καρκίνος ήπατος: Ο Βόλος ο επόμενος σταθμός της καμπάνιας «Δουλεύει για Σένα»

Δωρεάν εξετάσεις και ενημέρωση για τον καρκίνο του ήπατος θα έχουν την ευκαιρία λάβουν οι κάτοικοι του Βόλου στο πλαίσιο της καμπάνιας

Στο Βόλο συνεχίζεται η εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του ήπατος «Δουλεύει για Σένα», του Συλλόγου Ασθενών Ήπατος Ελλάδος «Προμηθέας».

Η εκστρατεία έλαβε δράση στο Ηράκλειο Κρήτης και στην Αθήνα το προηγούμενο διάστημα, και τώρα σειρά έχει η πρωτεύουσα της Μαγνησίας ενώ θα συνεχιστεί η δράση στη Βέροια.

Κατά τη διάρκεια των δράσεων της καμπάνιας διοργανώνονται εβδομαδιαίες υπαίθριες δράσεις. Στον Βόλο η δράση θα λάβει χώρα στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου, η οποία περιλαμβάνει μοίρασμα φυλλαδίων της καμπάνιας σε περαστικούς, ενώ όσοι περαστικοί επιθυμούν μπορούν να απαντήσουν σε σύντομο και αυστηρά ανώνυμο ερωτηματολόγιο αξιολόγησης κινδύνου για τον καρκίνο του ήπατος.

Η ενέργεια θα λάβει χώρα από τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου μέχρι και την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022 και μεταξύ των ωρών 17:00 – 20:00.

Επιπλέον θα διενεργούνται δωρεάν εξετάσεις ελαστογραφίας ήπατος στα γραφεία του Συλλόγου Καρκινοπαθών Νομού Μαγνησίας (Τάκη Οικονομάκη 51) όλη την εβδομάδα μεταξύ των ωρών 10:00 – 17:00. Όποιος επιθυμεί να κλείσει ραντεβού, μπορεί να καλεί στο 211 0122 102.

Πηγή: ygeiamou.gr

Share: