Καπερνάρος: Ο κύριος Ψαρράς είδε τον Κιμούλη να χτυπάει και δεν αντέδρασε; Δεν κάλεσε το ΕΚΑΒ, την αστυνομία;

«Εμείς θα βγαίνουμε στις τηλεοράσεις, θα πάμε στα δικαστήρια να βρούμε το δίκιο μας, θα ολοκληρώσουμε όλη τη γκάμα των ελληνικών δικαστηρίων και θα προχωρήσουμε και στα ευρωπαϊκά δικαστήρια. Δήλωση αυτή. Δεύτερον, θα βγαίνουμε στις τηλεοράσεις, διότι οι άλλοι δεν πήγαν στα δικαστήρια για να διακριβωθεί η αλήθεια των όσων είπαν στις τηλεοράσεις, γιατί στις τηλεοράσεις δε βρίσκεις το δίκιο σου.

Στις τηλεοράσεις κάνεις αριβισμό, στα δικαστήρια βρίσκεις το δίκιο σου. Διότι από την τηλεόραση ο κόσμος δέχτηκε ότι ο Κιμούλης έπρεπε να είναι στην Τρίπολη. Η κυρία Δώρα Χρυσικού δεν καταμαρτυρά ότι είδε τον Κιμούλη να χτυπάει. Ο κύριος Ψαρράς το είδε, ο οποίος δεν αντέδρασε, ούτε κάλεσε το ΕΚΑΒ, ούτε φώναξε στο θέατρο, ούτε φώναξε τους άλλους συνεργάτες, ούτε πήγαν στην αστυνομία. Κι έρχονται μετά από 13 χρόνια και λένε αυτά», είπε αρχικά ο Βασίλης Καπερνάρος.

Για την Τζένη Ιωακειμίδου, ο Βασίλης Καπερνάρος είπε: «Μπορεί να υπήρξε ένταση. Αυτό τι σημαίνει; Πήγαμε μιλήσαμε σε πολιτισμένο επίπεδο. Η κα Ιωακειμίδου κατανόησε, δέχτηκε τις εξηγήσεις, ήταν και ο κ. Παυλάκης, έκλεισε η διαφορά παρουσία μου και συνεχίστηκε η παράσταση. Πράγματι η κα Ιωακειμίδου λέει αλήθεια. Οι αλήθειες δεν κρύβονται».

Ο Βασίλης Καπερνάρος είπε επίσης: «Ο κύριος Κιμούλης είναι άνεργος αυτή τη στιγμή εξαιτίας της καταδίκης από την τηλεόραση, που βγήκε η κα Δούκα και οι άλλοι δύο δικοί της που θα αποδείξουμε ότι δεν ισχύουν. Σας λέω ότι πράγματι υπήρχαν διαφορές. Ας πούμε ότι είναι τελειομανής, δύστροπος, δε μπορείς να τον φωτογραφίζεις και να λες να πάει στην Τρίπολη».

Πηγή: thecaller.gr

Share: