Με αφορμή τις νυχτερινές του εμφανίσεις, ο Πάνος Καλίδης έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Μυρσίνη Κοντού την Παρασκευή. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε τόσο στη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι στην Eurovision όσο και

Ειδικότερα, ο Πάνος Καλίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το Ζάρι δεν είναι στα ακούσματα μου, όμως είναι έξυπνο κομμάτι. Έχει κάτι που σου κινεί το ενδιαφέρον να το ακούσεις. Έχει μια τσαχπινιά. Κάποιος έχει εμπνευστεί αυτό το τραγούδι, την μουσική αλλά και τον στίχο του, είναι κομμάτι της καρδιάς του και πρέπει να το σεβαστώ γιατί είναι η τέχνη του».

«Τώρα, εάν είναι του γούστου μας ή όχι, ο καθένας έχει τη δική του άποψη. Εμένα αν με ρωτάς, η Ελλάδα έχει παράδοση, έχει το μπουζούκι, έχει τη δική της μουσική. Όπως η Έλενα Παπαρίζου μας εκπροσώπησε με ένα τραγούδι που είχε ελληνικά στοιχεία, έτσι θα ήθελα να παίρνουμε μέρος στην Eurovision με τραγούδια που έχουν ελληνικά στοιχεία».

«Η Μαρίνα Σάττι είναι πάρα πολύ καλή τραγουδίστρια, με το προφίλ που χρειάζεται, ούτε πολλά πολλά ούτε λίγα, καλό ταλέντο, καλή παρουσία οπότε νομίζω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή πορεία και μια αξιοπρεπή θέση φέτος στην Eurovision» πρόσθεσε, επίσης, ο Πάνος Καλίδης στην ψυχαγωγική εκπομπή του STAR.

Πηγή: zappit.gr

Πηγή: thecaller.gr

Share: