Απόφαση – σταθμός, για την Καίτη Γκρέυ, θεωρείται η προσωρινή διαταγή που έβγαλε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών την περασμένη Τετάρτη, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, όσα είχε ζητήσει η Καίτη Γκρέυ από τους συγγενείς και τους φίλους της πριν από τα πολλαπλά προβλήματα υγείας που προέκυψαν, έγιναν δεκτά μέσω της προσωρινής διαταγής.

Δηλαδή, να εκπληρωθεί η τελευταία επιθυμία της τραγουδίστριας να μείνει στο σπίτι της στη Νέα Σμύρνη, εκεί όπου έζησε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της και συνεχίζει να ζει.

«Στην τήρηση της ατομικής υγιεινής της συμπαραστατουμένης καθώς και στην κάλυψη όλων των άμεσων αναγκών της διατροφής της, συμπεριλαμβανομένης της προς τούτο πρόσληψης οικιακής βοηθού ή νοσηλευτικού προσωπικού για την κατ’ οίκον φροντίδα της και περιποίησης της συμπαραστατουμένης, απαγορευμένης της μετοίκησης της συμπαραστατουμένης σε άλλη κατοικία από την ως άνω μόνιμη κατοικία της» αναφέρεται στην σχετική απόφαση.

Πάντως, όπως αναφέρει η Espresso «η μεγάλη μάχη για την κορυφαία λαϊκή ερμηνεύτρια μεταξύ των δύο οικογενειών θα διεξαχθεί στις 24 Οκτωβρίου, στο ακροατήριο του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών. Εκεί οι δύο πλευρές, μαζί με μάρτυρες, θα κληθούν να αποδείξουν ότι η Καίτη Γκρέυ ζητούσε να παραμείνει μέχρι τον θάνατό της στο σπίτι που λάτρεψε όσο την ίδια της τη ζωή, και δεν είναι δυνατόν να εκδιωχθεί από αυτό και να μην εκπληρωθεί η τελευταία επιθυμία της».

Πηγή: thecaller.gr

Share: