Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Ειδικότερα, γνωστή παρουσιάστρια συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία σε κοσμική της έξοδο χθες βράδυ (20/3), ρωτώντας τη μεταξύ άλλων για τα πρόσφατα σχόλια της Σίσσυς Χρηστίδου αλλά και τη δική της πορεία στον χώρο.

«Εγώ δεν έγινα ξαφνικά παρουσιάστρια. Όταν δεν γίνεσαι ξαφνικά παρουσιάστρια, αυτό δεν σου συμβαίνει, γιατί ξεκινάς σιγά σιγά από τη δουλειά.

Ήμουν στο ρεπορτάζ, στο πεζοδρόμιο, έκανα ότι ήμουν σε εκπομπές, ήμουν για πολλά χρόνια πίσω από τις κάμερες, μπήκα σε μία παρέα, σε μία δεύτερη θέση και μετά ήρθε αυτό. Αυτό η τηλεόραση το δέχεται το σιγά σιγά.

Όταν, όμως, εμφανίζονται ξαφνικά άνθρωποι μέσα στη δική μας δουλειά, είναι πολύ δύσκολο να το ανεχτούμε.

Δηλαδή, λέμε ώπα κούκλα μου! Πού νομίζεις ότι πηγαίνεις; Αυτό αισθάνομαι. Υπάρχουν εξαιρέσεις, όπως με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου», είχε σχολιάσει μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου σε πρόσφατη τοποθέτησή της.

«Είδα το απόσπασμα με τα λόγια της Σίσσυς Χρηστίδου και από αυτό που φαίνεται, όπως το είδα, δεν το είπε για κακό. Δίνεται πολύ μεγάλη διάσταση από πού ξεκινάει κάποιος, δηλαδή άκουσα πολλά να λέγονται με αφορμή τη δική μου πορεία.

Κανένας δεν έρχεται από το πουθενά», είπε συγκεκριμένα η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Επίσης δεν σημαίνει ότι κάποιος για να γίνει παρουσιαστής σώνει και ντε θα πρέπει να έχει ξεκινήσει από δημοσιογραφία. Άκουσα να λένε ότι έχω κάνει «πεζοδρόμιο», που δεν μου αρέσει σαν όρος να σας πω.

Εννοούν μάλλον το κομμάτι του ρεπορτάζ, όλο αυτό το τρέξιμο», σχολιάζει αμέσως μετά η παρουσιάστρια.

«Καλό είναι να αφήνουμε τις ταμπέλες και τους χαρακτηρισμούς και να αφήνουμε τον καθένα με το δικό του άστρο να ακολουθήσει τη διαδρομή του. Υπάρχει χώρος για όλους μας».

Πηγή: thecaller.gr

Share: