Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το νέο μανικιούρ της θα σε εντυπωσιάσει- Nail art από άλλο πλανήτη!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παρουσίασε ένα από τα πιο εντυπωσιακά nail art της σεζόν και μας δίνει την απόλυτη έμπνευση με το μανικιούρ της. Η παρουσιάστρια έχει κατακτήσει την no1 θέση στα nail inspo και ίσως έχει τον τίτλο της απόλυτης fashionista της ελληνικής showbiz στο μανικιούρ.

Όπως σου έχουμε αναφέρει, η παρουσιάστρια έχει έναν φάκελο με δεκάδες μανικιούρ της στο Instagram και εκεί αποθηκεύει κάθε σχετικό στιγμιότυπο που ανεβάζει.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέβασε το ιδιαίτερο nail art με τις μαύρες και ροζ αποχρώσεις που θα θέλεις να αντιγράψεις και εσύ. Το σχέδιο μοιάζει σαν να έχει βγει από το “Star Wars” και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι η πριγκίπισσα του ανεξερεύνητου πλανήτη!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το νέο μανικιούρ της θα σε εντυπωσίασει – Nail art από άλλο πλανήτη!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τόλμησε το πιο εντυπωσιακό μανικιούρ της σεζόν, όταν υιοθέτησε το ροζ- μαύρο μανικιούρ. Η παρουσιάστρια έκλεψε τις εντυπώσεις με το συγκεκριμένο nail art που θα θέλεις να αντιγράψεις και εσύ.

Η βάση του μανικιούρ είναι ροζ και μία μαύρη λεπτή γραμμή διαπερνά τη μία άκρη των νυχιών. Στο εσωτερικό του μανικιούρ της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε γραμμικά σχέδια που θυμίζουν “Star Wars”.

Η παρουσιάστρια εμπιστεύτηκε την δύναμη του ροζ και μαγνήτισε τα βλέμματα με το statement μανικιούρ της. Τα γραμμικά σχέδια είναι τάση αυτή την σεζόν και αυτό είναι το must try για το φθινόπωρο 2022.

Photos: Instagram

Δείτε ακόμη: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το νέο μανικιούρ της είναι βγαλμένο από… παραμύθι!

Δείτε ακόμη: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Tη δεύτερη σεζόν του GNTM ήμουν πολύ άσχημα… Έκανα εγχειρήσεις και έπαιρνα φάρμακα”

The post Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το μανικιούρ της θα σε εντυπωσιάσει – Nail art από άλλο πλανήτη! appeared first on Glance.

Πηγή: glance.gr

Share: