Η Ματίνα Παγώνη βίωσε μία ξεχωριστή έκπληξη γενεθλίων από τους συντελεστές του «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Ειδικότερα, η γνωστή γιατρός και πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ δέχθηκε στο πλατό μία τούρτα δώρο από μία φανατική τηλεθεάτρια της εκπομπής, ευχαριστώντας θερμά τους παρουσιαστές για τη συγκινητική κίνηση.

«Με παίρνει χθες τηλέφωνο μία τηλεθεάτρια που έχει ένα ωραίο ζαχαροπλαστείο στα Πετράλωνα, στην Τριών Ιεραρχών, και μου έστειλε μία τούρτα για να γιορτάσουμε τα γενέθλια της Παγώνη, τα οποία είναι βέβαια τη Δευτέρα», ανέφερε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, με τον floor manager να φέρνει στο στούντιο το γλυκό.

«Πλάκα κάνετε τώρα; Όχι, ρε φίλε! Ευχαριστώ πάρα πολύ! Να την ευχαριστήσω ειλικρινά, με συγκινήσατε», απάντησε έκπληκτη η Ματίνα Παγώνη.

«Ιορδάνη, θέλω να σε φιλήσω. Να είσαι πάντα καλά», τόνισε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, δεχόμενη τα φιλιά και τις ευχές των παρουσιαστών αλλά και του Σταύρου Μπαλάσκα.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο, εισπράττω πάρα πολλή αγάπη από τον κόσμο μέσα από τα μηνύματα που μου στέλνουν καθημερινά. Όλοι οι γιατροί κάνουμε ό,τι μπορούμε».

«Ειλικρινά σου μιλάω, όσα και να κλείνω, σκοπός είναι να τα περνάς ωραία!

Δεν έχω πρόβλημα, τη λέω την ηλικία μου! Θα σου δείξω και την ταυτότητα μετά, την έχω στην τσάντα, να μη νομίζεις ότι σε κοροϊδεύω», απάντησε εν συνεχεία η Ματίνα Παγώνη.

Πηγή: thecaller.gr

Share: