Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στον τρίτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Mega «Η Γη της Ελιάς», με την Χάιδω να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση.

Η γυναίκα βρίσκεται μαζί με την οικογένειά της στο στόχαστρο δολοφόνων που θέλουν να τους βλάψουν για να την εκδικηθούν για τον θάνατο του Στέλιου Βαφέα.

Η Χάιδω είναι μια γυναίκα που βίωσε τον ύψιστο πόνο, που δεν είναι άλλος από το να χάνει μια μητέρα το παιδί της. Μάλιστα, στη δική της περίπτωση, συνέβη με τον πιο βίαιο και αποτρόπαιο τρόπο.

Όπως παρακολουθήσαμε στην αρχή της δραματικής σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς», άντρες της μαφίας εκτέλεσαν εν ψυχρώ την εγκυμονούσα κόρη της, Στέλλα, την ημέρα του γάμου της.

Το ίδιο έκαναν και με τον άντρα της Χάιδως, τον Πέτρο, ο οποίος ήταν μπλεγμένος σε σκοτεινά μονοπάτια. Αυτά τα συγκλονιστικό γεγονότα άλλαξαν για πάντα τη ζωή των Στεφανέων.

Ο μόνος τρόπος για να μπορέσει η Χάιδω να προχωρήσει ήταν να εκδικηθεί για τον άδικο χαμό του παιδιού της.

Έτσι, κατάφερε να μάθει ποιος εκτέλεσε τη Στέλλα και του αφαίρεσε τη ζωή με τα ίδια της τα χέρια, πυροβολώντας τον. Αυτό δεν το ξέρει κανείς και αποτελεί το σκοτεινό μυστικό της ηρωίδας.

Ύστερα από καιρό, εκείνη και ο γιος της, ο Φίλιππος, κατάφεραν να σταθούν και πάλι στα πόδια τους και δημιούργησαν μία ευτυχισμένη οικογένεια μαζί με τη γυναίκα του, τη Βασιλική, και την κορούλα τους, τη Στελλίτσα.

Ωστόσο, όπως είδαμε λίγο πριν από το φινάλε του δεύτερου κύκλου, το σπίτι της οικογένειας έγινε ξαφνικά ένα βράδυ παρανάλωμα του πυρός και οι δύο γυναίκες μαζί με το μωρό κόντεψαν να καούν ζωντανές.

Όταν βγήκε το πόρισμα της Πυροσβεστικής, όλοι έπαθαν σοκ ακούγοντας ότι ήταν εμπρησμός.

Σχεδόν κανείς δεν μπόρεσε να καταλάβει ποιος και γιατί τους έχει στοχοποιήσει. Μόνο η Χάιδω γνωρίζει ότι άνοιξε έναν νέο κύκλο αίματος εξαιτίας της δολοφονίας του Στέλιου Βαφέα.

Φοβάται, λοιπόν, ότι η ίδια και η οικογένειά της βρίσκονται στο στόχαστρο δολοφόνων που διψούν για εκδίκηση.

Ο εφιάλτης αυτός ζωντανεύει ξανά στον τρίτο κύκλο, όταν η Χάιδω αντιλαμβάνεται ότι κάποιος προσπαθεί να τους βλάψει, καθώς συμβαίνουν παράξενα περιστατικά.

Όμως το κρίμα της είναι βαρύ και αδυνατεί να μοιραστεί την αλήθεια που κρύβει μέσα της με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Την ίδια ώρα, είναι φανερό ότι ο Μιλτιάδης, που μπήκε στη σειρά ως ο φιλότιμος νέος επιστάτης των Βρεττάκων, κρύβει κάποιον σκοτεινό ρόλο, καθώς παρακολουθεί τις κινήσεις των Στεφανέων και μοιράζεται πληροφορίες με ένα άγνωστο άτομο στο τηλέφωνο.

Το ρεπορτάζ μας αναφέρει ότι στα πρώτα επεισόδια θα ξεδιπλωθεί όλη η αλήθεια γύρω από τον συγκεκριμένο ήρωα.

Ο νεαρός άντρας έχει άμεση σχέση με την οικογένεια του Βαφέα και θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της βεντέτας και στον κύκλο αίματος που πρόκειται να ανοίξει.

Όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια, η Χάιδω και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της έχουν γίνει στόχος δολοφόνων, που το μόνο που θέλουν είναι να εκδικηθούν για τον θάνατο του Στέλιου.

Μάλιστα, ακόμα ένα πρόσωπο θα κάνει την εμφάνισή του και θα είναι σύμμαχος του Μιλτιάδη.

Πηγή: My TV

Πηγή: thecaller.gr

Share: