Με αφορμή τη συμμετοχή στο Ναυάγιο του MEGA, η Γιολάντα Μπαλαούρα παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την σύνδεση που έχει με την ηρωίδα της, την εξέλιξη της κοινωνίας ως προς την γυναίκα αλλά και την ερώτηση που παλαιότερα την έφερε σε δύσκολη θέση.

Ειδκότερα, η Γιολάντα Μπαλαούρα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αν κρίνουμε από την επικαιρότητα, το πατριαρχικό μοντέλο του ’60 διαιωνίζεται αρκετά. Στην εποχή μας ελπίζω και εύχομαι να υπάρχουν όσο το δυνατόν λιγότερες Πολυξένες! Για μένα στο Ναυάγιο πιο συγκινητικές ήταν οι στιγμές του ναυαγίου, εκεί δηλαδή που έπρεπε να ψάξουμε τους δικούς μας ανθρώπους και δεν ξέραμε αν ζουν ή αν έχουν πνιγεί. Επειδή είναι και πρόσφατο αυτό που συνέβη στα Τέμπη, εκείνη την ημέρα ήταν να ταξιδέψω με αυτό το τρένο και κάτι άλλαξε και ταξίδεψα μια ημέρα πριν, οπότε είχα την εμπειρία αυτού του γεγονότος».

«Όταν έπρεπε λοιπόν να το ζήσω σαν Πολυξένη για το παιδί μου, να το λέω και τώρα και ακόμα μου σηκώνεται η τρίχα, ήταν πολύ συναισθηματικά δύσκολο για μένα».

«Μου είχε τύχει πολύ παλιά σεξουαλική παρενόχληση, όταν ξεκινούσα, σήκωσα και γω χέρι! Αντέδρασα δυναμικά γιατί είχα τσαμπουκά» συμπλήρωσε, ακόμα, η Γιολάντα Μπαλαούρα στην ψυχαγωγική εκπομπή του Κώστα Τσουρού στο Μεγάλο Κανάλι. Κάποια στιγμή με είχαν ρωτήσει για το θέμα των παιδιών και είχα νιώσει ενοχές γιατί δεν έχω κάνει παιδί. Κάποια στιγμή είχα νιώσει την επιθυμία να κάνω παιδί, με τον άνθρωπο που αγαπώ, αλλά ήταν για λίγο διάστημα και μετά πέρασε αυτό το πράγμα. Δεν μας έβγαινε τόσο πολύ το να κάνουμε παιδί και είχα νιώσει μια ενοχή»

Πηγή: thecaller.gr

Share: