Γιάννης Πλούταρχος: Η στιγμή που ακούει το νέο δυνατό χασάπικο του γιου του Γιώργου Κακοσαίου (vid)

Είναι ένα δυναμικό χασάπικο, σε μουσική και στίχους του Αλέξη Σέρκου. Ο Αλέξης Σέρκος έχει υπογράψει και πολλά από τα τραγούδια του Γιάννη Πλούταρχου που έγιναν μεγάλες επιτυχίες.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης που ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του στο τραγούδι μέχρι στιγμής ακολουθεί μια σταθερά ανοδική πορεία, μέσα από τα τραγούδια που επιλέγει να ερμηνεύσει πατώντας γερά στα πόδια του.

Σύμμαχοί του στην προσπάθεια του για μια καριέρα στον χώρο της μουσικής δεν είναι άλλοι από την οικογένειά του, τον πατέρα του που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τη μουσική βιομηχανία αλλά και τη μητέρα του Μαρία Παπαδοπούλου με τα τέσσερα αδέρφια του Κατερίνα, Ελεωνόρα, Παναγιώτα και Κωνσταντίνο.

Μάλιστα, συγκεντρώθηκαν όλοι μαζί, προκειμένου να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα του νέου του τραγουδιού και τα σχόλια του κόσμου με τον Γιάννη Πλούταρχο να καταγράφει με το κινητό του τις αντιδράσεις των υπόλοιπων μελών της οικογένειας.

Ο Γιάννης Πλούταρχος που θεωρεί την οικογένειά του το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή του, θέλησε να μοιραστεί αυτή την τρυφερή οικογενειακή στιγμή με τους διαδικτυακούς του φίλους αναρτώντας το βίντεο στο instagram του.

View this post on Instagram

A post shared by Giannis Ploutarchos (@giannisploutarchos)

Πηγή: thecaller.grShare: