"Την περίοδο που ήμουν εξαρτημένος με το αλκοόλ δεν αγαπούσα τον εαυτό μου' παραδέχθηκε ο Γιάννης Γιοκαρίνης.

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη, είπε μία «τεράστια συγνώμη» σε εκείνους που στεναχώρησε, μίλησε για τα κενά μνήμης λόγω του αλκοολισμού και τα «αναρχικά» τραγούδια του.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για τα απωθημένα του, αλλά και για την περίοδο εξάρτησής του από το αλκοόλ.

«Έχω μία γεμάτη ζωή με απωθημένα που δεν τα γουστάρω και θέλω να τα απομακρύνω. Έχουμε ξεχάσει να είμαστε ‘άνθρωποι’ και να αγαπάμε. Μου στοιχίζει και θεωρώ άσχημο φορτίο το να μην αγαπάμε οι άνθρωποι. Προσπαθώ να αγαπώ τον εαυτό μου και όλους τους ανθρώπους.

Την περίοδο που ήμουν εξαρτημένος με το αλκοόλ δεν αγαπούσα τον εαυτό μου. Μου έλεγαν ότι είχα πρόβλημα με τον αλκοολισμό και δεν το καταλάβαινα. Κάνω κέφι και περνάω πολύ καλύτερα χωρίς το αλκοόλ.

Έχω κενά μνήμης από τη ζωή μου, δε θυμάμαι πράγματα εξαιτίας του αλκοολισμού», είπε αρχικά ο Γιάννης Γιοκαρίνης.

Στη συνέχεια, παραδέχθηκε τα λάθη του και θέλησε να ζητήσει συγγνώμη. «Έχω να ζητήσω μία τεράστια συγνώμη από τους ανθρώπους που έχω στεναχωρήσει την περίοδο που ήμουν αλκοολικός. Με τις εξαρτήσεις δεν κάνεις μόνο κακό στον εαυτό σου, κάνεις και στους άλλους.

Πιάνουν τα χέρια μου, κάνω δουλειές στο σπίτι. Καλλιεργώ και έχω τα πουλάκια μου», τόνισε.

Αναφορικά με τα τραγούδια του, ο Γιάννης Γιοκαρίνης αποκάλυψε πως, «οι εταιρείες δε δέχονταν τα τραγούδια μου, τα θεωρούσαν αναρχικά. Κάποια στιγμή θα ‘ξεγυμνωθεί’ το θέμα της πολίτικης ορθότητας. Η αλήθεια μιλάει πάντα, όσο κι αν αργήσει, έχουμε βαρεθεί τα παραμύθια».

«Μόλις έπαιζα Σοπέν στο πιάνο, γινόμουν ο κύριος Γιοκαρίνης. Πήγαινα ως ‘χιπάκι’ με τα τσόκαρα να δώσω εξετάσεις στο υπουργείο κι έκαναν μορφασμούς. Δε ήθελα τα διπλώματα λόγω της υποκρισίας στην αντιμετώπιση», προσέθεσε ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Τέλος, σχετικά με την σχέση του με τη σύζυγό του, ανέφερε πως, «πριν 19 χρόνια ‘μπλέξαμε’ με τη γυναίκα μου γιατί γουστάραμε και αγαπηθήκαμε. Η γυναίκα μου έγινε ηχολήπτης και στιχουργός για χάρη ‘μας’».

πηγή: zappit.gr

Πηγή: thecaller.gr

Share: