Γιάννης Χατζηγεωργίου: Αυτός είναι ο λόγος που μπήκε στο Survivor - Η… τετραπλάσια αμοιβή του

«Μπήκα στο παιχνίδι για κάνω πιο γνωστές τις δράσεις και να επικοινωνήσω όλα αυτά τα σημαντικά. Ρώτησα τον σκηνοθέτη αν μπορώ να φύγω από την παράσταση για το Survivor, αλλά στεναχωρήθηκα που έμεινα μόνο δύο εβδομάδες.

Χρηματικά στο Survivor έπαιρνα τα τετραπλάσια από όσα θα έπαιρνα στο θέατρο σε έναν μηνά. Ο Βαλάντης με όλους δεν τα είχε καλά. Εύχομαι να μην ήταν ο εαυτός του στο παιχνίδι και να επιτέθηκε με αυτόν τρόπο σε εμένα και την Ευρυδίκη», είπε αρχικά ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου είπε στη συνέχεια: «Με έκανε add στο Instagram ο Βαλάντης, έκανε και βιντεοκλήση αλλά δεν το πρόλαβα. Από την στιγμή που ήμουν χωρισμένος ήταν πολύ πιο εύκολο να μπω στο survivor. Δεν μπλέκω ποτέ τα πράγματα, να είμαι σε παράλληλη σχέση, αλλά έχω απατήσει. Με γονατίζει όταν μια κοπέλα απιστεί, έχω χάσει λόγω αυτού 15 κιλά.

Έμαθα ότι με απατά το ταίρι μου, έκανα ένα τραπέζι και την ώρα που τρώμε λέω “ποιος ήταν αυτός;”. Για να δω τις αντιδράσεις. Εμμονική θαυμάστρια είχα, ήταν πολύ έντονο, γιατί έστελνε σε όλο μου το σόι για 3-4 χρόνια και έστελνε απειλητικά μηνύματα στο ταίρι μου».

Πηγή: thecaller.grShare: