Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις που αναμένονται στον τρίτο και τελευταίο κύκλο στη Γη της Ελιάς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χρύσας Παχούμη για το περιοδικό Τηλεθεατής, η Ιουλία αναγκάζεται να κάνει αυτό που ποτέ δεν ήθελε: να πει την αλήθεια στον Στάθη και να ζητήσει τη βοήθειά του για να βρουν το παιδί τους. Αυτός, όμως, γίνεται έξαλλος μαζί της.

Ο Στάθης αδυνατεί να συμφιλιωθεί με την ιδέα πως η γυναίκα που αγάπησε τόσο πολύ τού έκρυψε το πιο σημαντικό γεγονός στη ζωή ενός ανθρώπου, τη γέννηση του παιδιού του.

Δεν μπορεί να δεχθεί ότι έβαλε πάνω από τον μεγάλο έρωτά τους τα συμφέροντα της οικογένειας Βρεττάκου και υπέκυψε στον άγριο εκβιασμό του Ιπποκράτη. Η οργή του ξεχειλίζει, όπως και ο θυμός του.

Ο ίδιος δεν γνώριζε την αλήθεια για την Ιουλία, νόμιζε ότι τον εγκατέλειψε, οπότε εκείνος συνέχισε τη ζωή του, κάνοντας εκ νέου οικογένεια με την Αρετή και τα δύο τους παιδιά.

Η Ιουλία είχε ένα ατύχημα με τη μηχανή, όταν ήταν 8 μηνών έγκυος, μαζί με μία φίλη της, η οποία σκοτώθηκε ακαριαία.

Στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκαν της είπαν πως το μωρό που κυοφορούσε ήταν επίσης νεκρό, όμως αυτό δεν ήταν αλήθεια. Το μωράκι είχε μπει στη θερμοκοιτίδα και κατάφερε να ζήσει.

Ο γιατρός την εξαπάτησε και έδωσε το παιδί για παράνομη υιοθεσία.

Τα ερωτηματικά βασανίζουν το μυαλό του Στάθη αλλά η Ιουλία αρνείται να του εξηγήσει το παραμικρό για τα γεγονότα. Γιατί δεν του είπε ποτέ την αλήθεια και γιατί υπέκυψε στον εκβιασμό του Ιπποκράτη;

Απελπισμένη από τη στάση και την οργή του συντρόφου της, φεύγει πικραμένη.

Ο Στάθης εξοργισμένος με την Ιουλία αδυνατεί να συμφιλιωθεί με την ιδέα πως το παιδί του θα μείνει για πάντα χαμένο και δεν θα το γνωρίσει ποτέ. Μάλιστα, αποφασίζει να συζητήσει το πρόβλημά του με τον Λυκούργο, ο οποίος του συστήνει να κάνει πίσω και αναλαμβάνει ο ίδιος να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στο ζευγάρι…

Πηγή: thecaller.gr

Share: