Γέμισε τα χείλη σου: Βήμα βήμα η τεχνική για σαρκώδη χείλη χωρίς fillers

Ξέρω ότι έχουμε γεμίσει παντού εικόνες από γυναίκες που κάνουν κραυγαλέο γέμισμα των χειλιών τους γεγονός που σε αποθαρρύνει από το να το δοκιμάσεις. Το overline των χειλιών σου μπορεί να γίνει μια εύκολη υπόθεση στο μαιγιάζ σου αν ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα. Στόχος μας είναι γεμάτα, σαρκώδη χείλη με ένα απολύτως φυσικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σου. Ξέχνα για λίγο τα fillers και πάμε μαζί να γεμίσουμε τα υπέροχα χείλη σου.

Βήμα 1: Κάνε απολέπιση

Η απολέπιση θα απαλλάξει τα χείλη σου από τυχόν ξηρές, ξεφλουδισμένες άκρες και θα φέρει την σωστή κυκλοφορία αίματος στην περιοχή. Αυτή η επιπλέον ροή αίματος γεμίζει φυσικά μερικές ρωγμές και φέρνει μια κοκκινωπή και ροδαλή απόχρωση στα φυσικά σου χείλη. Με αυτόν τον τρόπο αποκτάνε για λίγο χρώμα από μόνα τους. Ένα scrub χειλιών είναι τέλειο για την εργασία μας και τα περισσότερα από αυτά στην αγορά είναι με βάση τη ζάχαρη, οπότε αν μπει λίγο στο στόμα σου (και θα γίνει), είναι απολύτως ασφαλές και πιθανώς λίγο γλυκό. Δοκίμασε τη συνταγή μας για το DIY scrub εδώ.

Δείτε ακόμη: Χείλη για φίλημα; Ανακάλυψε το απόλυτο scrub χειλιών!

Βήμα 2: Η γραμμή

Για να φτάσεις στο επόμενο επίπεδο, τράβηξε μια ευθεία γραμμή, χωρίς να συνδέεις τον φιόγκο των χειλιών σου, κάτι που δίνει την ψευδαίσθηση ενός mini lip lift. Επίσης, χρησιμοποίησε μια πιο σκούρα απόχρωση για γραμμή και μια πιο ανοιχτή απόχρωση για να γεμίσεις τα χείλη σου. Έτσι, δίνεις βάθος στο εξωτερικό περίγραμμα των χειλιών σου και φως στο κέντρο τους. Τίποτα δεν είναι τυχαίο στον οδηγό μας για τέλειο overline!!!

Bήμα 3: Εστίασε στο κέντρο των χειλιών σου

Στρογγυλοποίησε τη γραμμή του άνω χείλους σου και στις δύο πλευρές – αντί να ακολουθείς τη φυσική γραμμή των χειλιών σου. Όταν μακιγιάρεις στο κάτω χείλος, υπερκαλύπτεις μόνο το κέντρο του χείλους για να δημιουργήσεις ένα παχύ αποτέλεσμα σε σχήμα καρδιάς. Στις γωνίες του στόματός σου και το κάτω μέρος των χειλιών σου βάλε μια πούδρα ή κρεμ απόχρωση περιγράμματος όπως σου είπα πριν, ώστε η μέση να φαίνεται πιο έντονη και γεμάτη. Μόλις φτιάξεις τα χείλη σου στο σχήμα και το μέγεθος που επιθυμείς, γέμισε τα με το κραγιόν της επιλογής σου.

Βήμα 4: Γέμισε τα χείλη σου

Όπως σου ανέφερα, χρησιμοποίησε μια πιο ανοιχτή απόχρωση για να γεμίσεις τα χείλη σου. Μουτζούρωσε το χρώμα χρησιμοποιώντας ένα πινέλο ή το δάχτυλό σου για να σε βοηθήσει να αναμειχθούν σωστά στην περιοχή της βάσης των χειλιών σου.

Βήμα 5 (προαιρετικό): Πρόσθεσε γυαλάδα

Overline- γέμισμα για σαρκώδη χείλη- Τι θα χρειαστείς

Dust&Cream

ΜΟΛΥΒΙ ΧΕΙΛΙΩΝ NO 005 CORAL

1.99€

Dust&Cream

ΜΟΛΥΒΙ ΚΡΑΓΙΟΝ VELVET MATTE ΝΟ 04

3.20€

DUST+CREAM
ΥΓΡΟ HIGHLIGHTER INNER GLOW CRYSTAL IC

6.50€

Photos: Dust&Cream

Δείτε ακόμη: 1+1 neon παλέτες ματιών για βλέμμα με χρώμα και φαντασία!

Δείτε ακόμη: Blake Lively: Mε κόκκινο κραγιόν “σειρήνας” στην εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί

The post Γέμισε τα χείλη σου: Βήμα βήμα η τεχνική για σαρκώδη χείλη χωρίς fillers appeared first on Glance.

Πηγή: glance.grShare: