Ειδικότερα, ο Γιώργος Παπακώστας ετοίμασε το πρωί του Σαββάτου 05.03 στην κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι», στο MEGA μία γευστική γαριδομακαρονάδα!
Υλικά:
350 γρ. γαρίδες
1½ κ. γ. αλάτι
6 κ. σ . ελαιόλαδο
4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
2 κ. γ ρίγανη
1 κ. γ. μπούκοβο
800 γρ. τομάτα πολτοποιημένη
3 κ. σ. fish sauce
1 πακέτο σπαγγέτι
ψιλοκομμένο μαϊντανό
Δείτε στο παρακάτω βίντεο πώς να φτιάξετε γαριδομακαρονάδα: