Το super εναλλακτικό γαλλικό μανικιούρ που θα βλέπεις παντού τη νέα χρονιά!

Το γαλλικό μανικιούρ 2023 είναι σίγουρα πιο μοντέρνο και τολμηρό, αφού παίζει με neon χρώματα, απίστευτα σχέδια και πολλά στρας. Το διαχρονικό nail art έχει αγαπηθεί από όλες τις γυναίκες, και φέτος, ειδικά, είναι η χρονιά του.

Τα social media όπως Tik Tok και Instagram είναι γεμάτα από υπέροχα σχέδια σε γαλλικό μανικιούρ που αξίζει να υιοθετήσεις το 2023. Είναι σχέδια που ταιριάζουν σε όλα τα στυλ, και σε διαφορετικές περιστάσεις.

Χωρίς να χάσει την κομψότητά του, το γαλλικό μανικιούρ ακολούθησε τις τάσεις της μόδας και υιοθέτησε trends της εποχής. Αυτό το γεγονός, έκανε το γαλλικό μανικιούρ το κορυφαίο nail art για κάθε γυναίκα και ηλικία, αφού προσαρμόζεται σε κάθε στυλ.

Το super εναλλακτικό γαλλικό μανικιούρ που θα βλέπεις παντού τη νέα χρονιά!

Όλα τα social media έχουν γεμίσει από αυτό το εναλλακτικό γαλλικό μανικιούρ που θα σε ξετρελάνει. Η νέα πρόταση είναι το γραμμικό σχέδιο με μαύρο χρώμα πάνω σε γαλακτερό βερνίκι νυχιών.

Όπως θυμάσαι, το 2022 είδαμε τα milky nails να κυριαρχούν σε όλα τα μανικιούρ. Έτσι, λοιπόν, το γαλακτερό χρώμα μπαίνει στο γαλλικό μανικιούρ και το μετατρέπει σε super μοδάτη πρόταση.

Το λεπτό και διακριτικό σχέδιο με μαύρο βερνίκι νυχιών που ” αντιγράφει” το κλασσικό γαλλικό μανικιούρ, είναι η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά.

Photos: Istock

Δείτε ακόμη: Nails 2023: 6+1 ιδέες για το απόλυτο γαλλικό μανικιούρ με glitter!

Δείτε ακόμη: Νυφικά νύχια: Υπέροχες ιδέες για γαλλικό μανικιούρ το 2023!

The post Γαλλικό μανικιούρ: Η super εναλλακτική πρόταση για το 2023! appeared first on Glance.

Πηγή: glance.gr

Share: