Γαλλικό bob: Φινέτσα και κομψότητα με το πιο μοντέρνο χτένισμα του 2022

Tο bob κούρεμα κυριαρχεί σε ό,τι αφορά τις τάσεις στα μαλλιά. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις γιατί: είναι τόσο ευέλικτο όσο και κολακευτικό και μπορεί να είναι ριζοσπαστικό, επαναστατικό, σέξι και πολύ, πολύ κομψό. Μιλώντας για chic, θα πρέπει να αναφέρουμε την γαλλική τάση στα μαλλιά bob, η οποία πρόκειται να γίνει ακόμα πιο δημοφιλής φέτος από ό,τι ήταν το 2021. Εδώ είναι όλοι οι λόγοι που πρέπει να το εξετάσεις για την επόμενη επίσκεψή σου στο κομμωτήριο.

Τα γαλλικά μαλλιά είναι τόσο κομψά και αισθησιακά, καθώς και μια δημοφιλής και μοντέρνα λύση στις μέρες μας. Αν σε ιντριγκάρει αυτή η εμφάνιση και θέλειε να δεις τον εαυτό σου διαφορετικό, συνέχισε να διαβάζεις! Ταιριάζει σε κάθε ηλικιακή ομάδα, καθώς και σε γυναίκες που τους αρέσει να φαίνονται κομψές καθώς και μοντέρνες.

Καθώς υιοθέτησα το κλασσικό bob πριν λίγες εβδομάδες, μπορώ να σου πω 2-3 πράγματα για το χτένισμα: Πρώτον, ικανοποιεί την επιθυμία να κόψεις όλες τις χαλασμένες άκρες σου και να δώσεις αέρα στην τρίχα. Δεύτερον, σου εξοικονομεί χρόνο στεγνώματος με το πιστολάκι αλλά και προσφέρει μοντέρνα όσο και κλασσική εμφάνιση στην κουπ σου.

Με το bob μπορείς να απαλλαγείς από την αποτυχημένη βαφή που δοκίμασες και ήθελες τόσο να ξεφορτωθείς. Τέλος, το γαλλικό bob είναι εξαιρετικά χαμηλής συντήρησης χτένισμα οπότε όλα τα κουτάκια έχουν πάρει check.

Τι ακριβώς κάνει όμως ένα bob «γαλλικό»;

Παραδοσιακά, τα μαλλιά κόβονται τολμηρά κοντά στη γραμμή του στόματος και συνοδεύονται από μια ίσια γραμμή που σβήνει στα φρύδια. Η ηθοποιός Ana de Armas συγκλόνισε με την κουπ της αφού έκοψε τα μαλλιά της κοντά στην αρχή της χρονιάς. Το γαλλικό bob της κάθεται ακριβώς πάνω από τους ώμους της, και η αλλαγή ήταν εκπληκτική.

View this post on Instagram

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas)

Εσύ μπορείς να φέρεις την φράντζα σου στο πλάι ή να την καταργήσεις εντελώς, αν σου αρέσει να έχεις το μέτωπό σου καθαρό χωρίς αφέλειες ή φράντζα. Το κύριο χαρακτηριστικό που πρέπει να έχει κάθε γαλλικό bob, ωστόσο, είναι η συμπεριφορά. Πρέπει να αισθάνεσαι ανάλαφρη και χαλαρή. Με το γαλλικό bob θα ξυπνάς και χωρίς καμία προσπάθεια χτενίσματος θα έχεις την γαλλική κομψότητα που επιθυμούσες για την εμφάνιση σου.

Photos: istock

Δείτε ακόμη: Baby Hair: Πως μπορείς να κάνεις αυτές τις… άβολες τούφες το επόμενο hair style σου

Δείτε ακόμη: Bounce blow out: Η τάση του Tik Tok που κυριαρχεί στα μαλλιά θέλει φουλ… όγκο!

The post Γαλλικό bob: Φινέτσα και κομψότητα με το πιο μοντέρνο χτένισμα του 2022 appeared first on Glance.

Πηγή: glance.gr

Share: