Φυσικό face lift: Πώς να το πετύχεις μόνο με το eyeliner σου!

Εάν η αναζήτηση για μια πιο νεανική και λαμπερή εμφάνιση σταματά και τελειώνει με το contouring, το bronze και το highlighter, μπορεί να σοκαριστείς με το παρακάτω TikTok hack.

Ένα έξυπνο κόλπο στο μακιγιάζ των ματιών σου μπορεί να δώσει στο πρόσωπό σου μια άμεση ανόρθωση που θα σε κάνει να φαίνεσαι και να νιώθεις πιο φρέσκια. Το καλύτερο κομμάτι; Δεν χρειάζεται να διαθέτεις 20 πινέλα μακιγιάζ ή να έχεις γνώσεις επαγγελματία makeup artist σχετικά με την τοποθέτηση σκιάς και τι ταιριάζει στο συγκεκριμένο σχήμα των ματιών σου.

Ανεξάρτητα, όμως, από το σχήμα ή το χρώμα των ματιών σου, αυτό το αντιγηραντικό κόλπο με το eyeliner σου προσφέρει μια άμεση ανόρθωση προσώπου, σύμφωνα με τους make up artists!

Το TikTok hack που σου προσφέρει face lift με μία μόνο κίνηση!

Η προσθήκη λίγης κίνησης του eyeliner σου προς τα πάνω, ακριβώς στην εξωτερική γωνία των ματιών σου, μπορεί να δημιουργήσει ένα άμεσο αναζωογονητικό αποτέλεσμα και να βοηθήσει να αφαιρέσεις χρόνια από την εμφάνισή σου. Σύμφωνα με τους make up artits των διασημοτήτων για να μπορέσεις να δημιουργήσεις αυτό το TikTok hack πρέπει να επενδύσεις αρχικά σ’ ένα μαλακό μολύβι ματιών.

Προσπάθησε να διατηρήσεις το eyeliner σου λεπτό και στρωτό στη γραμμή των βλεφαρίδων σου. Μπορείς πάντα να προσθέσεις μια πιο παχιά επένδυση, κάτι που είναι πιο εύκολο! Μόλις έχεις την επιθυμητή γραμμή του eyeliner σε ολόκληρο το καπάκι, βεβαιώσου ότι “κοιτάει” προς τα πάνω.

Μόλις ταιριάξεις και τα δύο μάτια σου με το ίδιο eyeliner, χρησιμοποίησε μια υγρή επένδυση για να συνδέσεις καλύτερα την face lift γραμμή σου. Και voila! Ένα στιγμιαίο λίφτινγκ ματιών με λίγο eyeliner μόλις δημιουργήθηκε.

Dust& Cream- 8.99€

Photos: Istock, Dust& Cream

Δείτε ακόμη: Ελεονώρα Μελέτη: Η dark απόχρωση του κραγιόν της έχει γίνει viral στο Tik Tok!

Δείτε ακόμη: Σοφία Χατζηπαντελή: Το απίστευτο Tik Tok trend που έχει δοκιμάσει στα μαλλιά της!

The post Φυσικό face lift: Πώς να το πετύχεις μόνο με το eyeliner σου! appeared first on Glance.

Πηγή: glance.gr

Share: