Η Φλορίντα Πετρουτσέλι, με αφορμή τη συνέντευξη της Κατερίνας Γερονικολού, μίλησε για την απώλεια του πατέρα της και πως έχει επιλέξει να τη διαχειρίζεται.

Όπως ανέφερε σε πρώτο χρόνο

«Μου θύμισε τον εαυτό μου και μπήκα στη θέση της. Αυτό που είπε για τον μπαμπά της ότι θα ήθελα να τον έχω και να πάω μαζί του να δούμε την ταινία.

Ήταν η δικαιολογία για να μπούμε στην κουβέντα του πατέρα της.

Όταν περνάνε πολλά χρόνια -εμένα τουλάχιστον μου έχει συμβεί- να το σκέφτομαι σε πολύ συγκεκριμένες περιστάσεις, όπως όταν παντρεύτηκα ή κάποιες φορές Χριστούγεννα. Μάλλον από άμυνα έχω προσπαθήσει να το ξεχάσω, να το κάνω delete από το μυαλό μου.

Η Κατερίνα είναι ακριβώς το αντίθετο και προσπαθεί αυτή την ανάμνηση να την έχει ζωντανή κάθε μέρα. Αποφασίζεις στη ζωή τι θέλεις να κάνεις.

Κάποιοι άνθρωποι το διαχειρίζονται όπως εγώ να το βάλουν λίγο στην άκρη -από άμυνα θες- και άλλους τους βοηθά να το έχουν μόνιμα ζωντανό στο μυαλό τους».

Στη συνέχεια ανέφερε:

«Τη θυμάμαι τη φωνή του μπαμπά μου, αλλά έχουν περάσει 25 χρόνια από τότε που τον έχασα.

Όταν κάνεις οικογένεια και παιδιά, είναι κάτι που θέλεις να περάσεις σαν ανάμνηση στα παιδιά σου, αλλά όταν έχει συμβεί τόσο νωρίς δεν έχεις και την ικανότητα να το περάσεις γιατί ήσουν κι εσύ παιδί.

Τη μυρωδιά και τη φωνή είναι πολύ δύσκολα να τα περάσεις και κατ’ αρχάς να τα θυμηθείς» είπε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Πηγή: thecaller.gr

Share: