Φαίη Σκορδά: «Δεν αισθάνομαι τέλεια μαμά, ούτε τέλεια παρουσιάστρια, ούτε πολύ όμορφη» (VID)

«Θεωρώ ότι η κοινωνία μας ήταν έτοιμη κάποια πράγματα να συζητηθούν δημόσια και από την άλλη ότι δεν δέχεται κάποια πράγματα, δεν γίνονται πλέον ανεκτά. Πιστεύω πάρα πολύ στην ανθρωπιά μας, παρά το ότι υπάρχει αυτή η επικαιρότητα. Πιστεύω πολύ στην ελληνική οικογένεια, στην Ελληνίδα μαμά, στο πώς αγαπάει τα παιδιά της. Ήταν έτοιμη η κοινωνία απλά κάποια πράγματα πλέον δεν γίνονται ανεκτά. Όσον αφορά το MeToo στην Ελλάδα, τα άτομα που ξεκίνησαν να μιλούν ήθελαν ένα διαφορετικό περιβάλλον από αυτό της ενημέρωσης», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά για να συνεχίσει:

«Σε κάποια θέματα που είναι αμιγώς της επικαιρότητας, παρότι τα παρακολουθώ και με ενδιαφέρουν και με πονάνε, δεν θεωρώ ότι όλα είναι για όλους. Όταν κάποιος πιστεύει στη δική μας δουλειά ότι μπορεί να τα κάνει όλα, είναι λάθος. Υπάρχουν διαφορετικά πλαίσια, όπου πρέπει να τοποθετούνται τα θέματα. Ήταν από καρδιάς η οποία αντίδραση ή αντιμετώπιση είχα σε κάποια εξομολόγηση στην εκπομπή.

Γνωρίζω ποια είναι η δουλειά μου, είμαι παρουσιάστρια μιας πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ξέρω μέχρι που μπορώ να ανταπεξέλθω. Μου βγαίνουν από καρδιάς, δεν αποσκοπώ κάπου. Δεν σου κρύβω ότι η μητέρα μου που έχει συγκεκριμένες πεποιθήσεις, θυμάμαι όταν ήμουν μικρή που κατεβαίναμε σε διαδηλώσεις φεμινιστικές, με είχε πάντα δίπλα της. Ήταν πάντα με τις γυναίκες. Περνάει στις συμπεριφορές, στα λάθη μας, σε αυτά που μας καθορίζουν».

Μιλώντας για τα στερεότυπα της ωραίας γυναίκας, η παρουσιάστρια απάντησε: «Δεν αισθάνομαι τέλεια μαμά, ούτε τέλεια παρουσιάστρια, ούτε αυτό που λες πολύ όμορφη. Εγώ δεν το βλέπω αυτό. Αισθάνομαι ευγνώμων γιατί έχω δυο παιδιά που είναι υγιή, κάνω αυτό που αγαπώ. Δεν κάνω αυτή τη δουλειά για τα μαλλιά αλλά επειδή ήταν όνειρό μου να δουλεύω στην τηλεόραση. Δεν υπάρχει τέλειο. Εγώ στη δουλειά έρχομαι με πατημένα παπούτσια και φόρμες. Αλλά δεν υπάρχει τέλειο, είναι πολλοί οι ρόλοι. Προσπαθώ αλλά δεν ξέρω αν τα καταφέρνω».

Δείτε το βίντεο με τα όσα εξομολογήθηκε η Φαίη Σκορδά:

Πηγή: thecaller.gr

Share: