Εξοργισμένη η Αθηνά Ευμορφιάδη για τις πλαστικές: «Αυτό το ψέμα πρέπει να τελειώσει»

Η γοητευτική πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για την απουσία της κόρης της καθώς και τα δημοσιεύματα που την θέλουν να αγαπά τις πλαστικές επεμβάσεις.

Αρκετές φορές μέσα στο παιχνίδι παραπονέθηκες ότι σου λείπει η κόρη σου. Κάποιοι το σχολίασαν αρνητικά λέγοντας ότι γνώριζε πολύ καλά που πήγαινε…

Όποιοι είναι έξω από τον χορό πολλά τραγούδια ξέρουν και λένε. Όσο κι αν προετοιμάζεσαι για αυτό το παιχνίδι, δεν μπορείς να ξέρεις πως θα σου «σκάσει» εκεί μέσα γιατί το Survivor είναι πάνω από όλα παιχνίδι του μυαλού. Εγώ από ένα σημείο και μετά έκανα συνέχεια αρνητικές σκέψεις. Ένιωθα ενοχές ότι έχω αφήσει το παιδί μου, στεναχωρήθηκα ιδιαίτερα που είχε γενέθλια και δεν μπορούσα να γιορτάσω μαζί της. Συναισθηματικά είχα πολλά σκαμπανεβάσματα.

Κάποιοι σχολίασαν τις πλαστικές επεμβάσεις που, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχεις κάνει.

Αυτό το ψέμα πρέπει να τελειώσει! Δεν σου κρύβω πως όταν διάβασα αυτά τα απαίσια πράγματα, που συνοδεύονταν μάλιστα και από φωτογραφίες από τότε που ήμουν 19 χρόνων, έκλαιγα από τα νεύρα μου. Ήθελα να βάλω τις φωνές. Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες ήταν λίγο μετά τη γέννηση της κόρης μου. Ήμουν στην περίοδο του θηλασμού, ήμουν ανενεργή αθλήτρια και είχα κάποια παραπάνω κιλά. Όταν ιδρώνω και ματώνω στα ρινγκ για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στους αγώνες, όταν κάνω προπόνηση τέσσερις ώρες την ημέρα, είναι λογικό να μην έχω τον ίδιο σωματότυπο. Είναι δυνατόν να έχω το μαγουλάκι που είχα στα 19 μου τώρα που είμαι 32 και τα χαρακτηριστικά μου έχουν αλλάξει από την απώλεια κιλών; Δεν έχω κάνει καμία πλαστική! Και δεν μπορώ να κάνω τίποτα πριν ολοκληρώσω την πορεία μου ως αθλήτρια. Η μύτη μου είναι σπασμένη. Θα ήταν ανώφελο να κάνω οποιαδήποτε πλαστική σε ένα πρόσωπο που χτυπιέται στους αγώνες. Το μόνο που έχω πειράξει επάνω μου είναι τα χείλη μου. Αλλά αυτό δεν είναι πλαστική.

Πηγή: thecaller.gr

Share: