Το ζευγάρι έστειλε εξώδικη όχληση όπως έγινε γνωστό σήμερα (12/02) και απαγορεύει σε sites, εκπομπές και εφημερίδες να ασχολούνται με την προσωπική του ζωή, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να προστατεύσουν το ανήλικο παιδί τους και την προσωπική τους ζωή που βάλλεται τις τελευταίες ημέρες.

«Διαμαρτυρόμαστε για την απαράδεκτη και εν γένει παράνομη συμπεριφορά σας επιφυλασσόμενοι για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας», γράφει μεταξύ άλλων το εξώδικο Όλγας Κιουρτσάκη και Φώτη Λώση.

Ενώ, επίσης αναφέρει και τις παρακάτω απαγορεύσεις:

«Απαγορεύουμε από σήμερα να προβείτε έστω και στην παραμική αναφορά των ονοματεπώνυμων μας, και την προβολή της εικόνας μας για οτιδήποτε έχει σχέση με την ιδιωτική μας ζωή, με διαμάχες και ρήξη στις οικογενειακές μας σχέσεις με την Άντζελα Δημητρίου.

Απαγορεύουμε ρητώς την προβολή οποιουδήποτε ρεπορτάζ, συνέντευξης, είδησης, στα οποία η κ. Άντζελα Δημητρίου η οποισδήποτε άλλος θα αναφέρεται έστω και με τα καλύτερα λόγια σε εμάς ή στο ανήλικό τέκνο μας.

Σας καλούμε να απέχετε στο μέλλον από κάθε δυσφημιστικό και συκοφαντικό ισχυρισμό εις βάρος μας που θίγει την τιμή και την υπόληψή μας, το όνομα, το ήθος και την προσωπικότητα μας και διαταράσσει την οικογενειακή και προσωπική μας ζωή».

exodiko 120224

exodiko2 120224

Πηγή: thecaller.gr

Share: