Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Κατερίνα Παπουτσάκη: Το ατύχημα και το στόρι από το νοσοκομείο (vid)

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ενημέρωσε τους 329 χιλιάδες followers της στο Instagram πως είχε ένα ατύχημα. Χωρίς να διευκρινίζει πολλές λεπτομέρειες, η 43χρονη ηθοποιός μοιράστηκε με το κοινό ότι έπεσε, την ώρα που έκανε story από τα επείγοντα του νοσοκομείου.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έπεσε και χτύπησε το χέρι της. Το βίντεο με το οποίο περιγράφει το περιστατικό δείχνει την αγωνία και το άγχος της την ώρα που περιμένει τη γνωμάτευση του γιατρού, διότι βρίσκεται εν μέσω παραστάσεων για την «Αυλή των Θαυμάτων» και φοβάται μήπως αυτό σταθεί εμπόδιο.

«Στα επείγοντα, έχω χτυπήσει το χέρι μου και έχω έρθει εδώ για να με δει ο γιατρός. Έπεσα ο μπούφος και έχω λίγο άγχος για το αν θα προλάβω και αν θα είμαι ok για την παράσταση», ακούγεται να λέει η Παπουτσάκη.

Λίγο μετά την ανακοίνωση πως περίμενε στα επείγοντα, η Παπουτσάκη μοιράστηκε μία φωτογραφία για να δείξει στο κοινό ακριβώς τι συνέβη. Στην εν λόγω φωτογραφία εικονίζεται το χέρι της δεμένο και πάνω γραμμένη η λέξη «Broken», δηλαδή «Σπασμένο». Μέχρι στιγμής, μπορεί να μη γνωρίζουμε πώς έπεσε, όμως το αποτέλεσμα ήταν να σπάσει το χέρι της, χωρίς να γνωρίζουμε τι επακόλουθα ενδέχεται να έχει αυτό στη συνέχεια ή στη δουλειά της.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Κατερίνα Παπουτσάκη: Το ατύχημα και το στόρι από το νοσοκομείο (vid)

Πρόσφατα, η Παπουτσάκη άλλαξε look για την επιστροφή της στην τηλεόραση στη σειρά «Τα Καλύτερά μας Χρόνια». Άλλαξε τα μαλλιά της και φόρεσε vintage γυαλιά για να μπει στο κλίμα της εποχής και να βάλει και τους θεατές.

View this post on Instagram

A post shared by Katerina Papoutsaki (@katerina_papoutsaki)

Πηγή: thecaller.grShare: