Ένα αρτιστίκ σπίτι στο Θησείο, δίπλα στην Ακρόπολη (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο ιδιοκτήτης έχει επενδύσει σε μια σύνθεση διακοσμητική των αναπαλαιωμένων επίπλων που ανήκαν στην μεσοπολεμική οικογένεια που είχε το οίκημα και την λιτή νεωτερικότητα σύγχρονων ντεκό επίπλων και φωτιστικών.

Οι συνθέσεις με αντικείμενα τέχνης – όπως τα χειροποίητα βάζα – και οι post-modern πίνακες αλλά και οι έξυπνες αναπαλαιώσεις επίπλων, όπως της εμβληματικής ραπτομηχανής singer και του σεκρετέρ των sixties ολοκληρώνουν ένα σκηνικό τόσο κινηματογραφικό, όσο και cozy για μια διαμονή με χαρακτήρα αλλά και με κάθε άνεση.

Ένα αρτιστίκ σπίτι στο Θησείο, δίπλα στην Ακρόπολη (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το ισόγειο διαμέρισμα της διπλοκατοικίας στο Θησείο, με δική του αυτόνομη είσοδο και αυλή, έχει 2 άνετα υπνοδωμάτια, που μπορούν να φιλοξενήσουν μια παρέα ή μια τετραμελή οικογένεια, ένα ανακαινισμένο μπάνιο με όλες τις ανέσεις και ψαγμένα καλλυντικά περιποίησης από αγαπημένες ελληνικές εταιρείες.

Η άνετη κουζίνα του σπιτιού με κάθε αναγκαίο εξοπλισμό, έχει κάτι από το “κάνε καφέ να στα πω”! Ο ιδιοκτήτης είναι λάτρης της καλής, ελληνικής και διεθνούς κουζίνας και δε θα άφηνε κανένα φιλοξενούμενο χωρίς τα αναγκαία. Μάλιστα φροντίζει να σας καλωσορίσει με ένα κρασί ελληνικής οινοποιίας και ένα καλάθι γεμάτο καλούδια.

Ένα αρτιστίκ σπίτι στο Θησείο, δίπλα στην Ακρόπολη (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μαζί του μπορείτε να απολαύσετε και food tours on demand στην πόλη ή να ζητήσετε κάθε άλλη παροχή για την καλύτερη διαμονή σας στην Αθήνα και την χώρα, από την ενοικίαση αυτοκινήτου και τις ειδικές ξεναγήσεις, έως τον συντονισμό του ταξιδιού σας σε άλλες περιοχές σε συνεργασία με τους καλύτερους επαγγελματίες της αγοράς.

Η ησυχία που θα απολαύσουν οι καλεσμένοι είναι από αυτές των κρυμμένων γειτονιών της παλιάς Αθήνας, με μεγάλη εγγύτητα στον παλμό της πόλης. Μόλις 3 λεπτά από την Ακρόπολη και 5 λεπτά από το σταθμό του τρένου στο Θησείο και 10’ από το Μοναστηράκι.

Ένα αρτιστίκ σπίτι στο Θησείο, δίπλα στην Ακρόπολη (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ενα σπίτι εμπειρία με έναν host που σκοπεύει και υπόσχεται να την κάνει να μείνει αξέχαστη.

Πηγή: thecaller.gr

Share: