Στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» ήταν καλεσμένη η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον Λάκη Λαζόπουλο και την Άννα Βίσση.

«Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι πατρικός και φιλικός. Έχουμε μία ωραία παρέα, τα αγαπάω πολύ τα παιδιά. Γελάμε και πάνω στην σκηνή, ο Λάκης είναι πολύ έξυπνος. Τον θαυμάζω.

Ο Λάκης είναι νερό που τρέχει, δεν στέκεται, αλλά μπορώ να ακολουθήσω σε αυτά τα ρέματα.

Πεθαίνουμε, ερχόμαστε, ξαναρχόμαστε… Αυτό πιστεύω, ότι ερχόμαστε για να εξελιχθούμε, γι’ αυτό και η ζωή είναι δύσκολη. Φεύγουμε και οι ψυχές ενσαρκώνονται ξανά για να τελειοποιήσουν ότι δεν έχουν κάνει σωστά.

Δεν επιζητώ το χάδι, τα καταφέρνω μόνη μου. Υπάρχουν βέβαια στιγμές που θες ένα χάδι, κάποιον να σου πει ένα μπράβο. Στις παρέες είμαι η μαμά», σημείωσε σε πρώτο χρόνο η ηθοποιός.

Εν συνεχεία, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είπε για την Άννα Βίσση: «Είναι δοτική, είναι γλυκιά, είναι συντροφική. Πραγματικά, θα ήθελα να είμαι άντρας και να την πήγαινα στα ουράνια.

Αυτή η γυναίκα είναι για αγκαλιές. Ενώ την βλέπεις πάνω στην σκηνή και λες θα τρελαθώ, τι ενέργεια, τα έχω χάσει μαζί της, στο σπίτι είναι κοριτσάκι».

Και πρόσθεσε:

«Είναι πολύ μοιρασμένο το αντρικό μου κομμάτι και το θηλυκό. Πρέπει πολύ να εμπιστευτώ κάποιον κι εάν είμαι σίγουρη για να βγάλω το θηλυκό. Κυριαρχεί το δωρικό.

Δεν θέλω τρέλα, θέλω αυτοκυριαρχία. Όταν έρχεται κάτι δύσκολο στη ζωή λέω “Θεέ μου, ήρθες τώρα για να με δοκιμάσεις πάλι στην αυτοκυριαρχία;”.

Η αυτοκυριαρχία είναι το μεγαλύτερό μου βάσανο, γιατί δεν μου αρέσει να φεύγω από τη ψυχραιμία και την ταπεινοφροσύνη μου».

Πηγή: thecaller.gr

Share: