Ελεονώρα Αντωνιάδου: Μας σοκάρει να φιλιούνται δυο άντρες και όχι δύο φίλαθλοι που σκοτώνονται μεταξύ τους (vid)

Μίλησε επίσης για την τρανς κοινότητα που αναδεικνύεται μέσα από την παράσταση καθώς και το body shaming.

Η Ελεονώρα Αντωνιάδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχουμε ακραίες αντιδράσεις στην παράσταση και σηκώνονται και φεύγουν την ώρα της παράστασης. Δεν με στεναχωρεί, όμως, γιατί είμαστε σε ένα θέατρο 150 θέσεων και φεύγουν κάθε φορά πέντε, έξι. Δεν μας ενοχλεί. Αν ο θεατής σοκάρεται περισσότερο βλέποντας δυο άντρες να φιλιούνται στο στόμα παρά αν βλέπει έναν φίλαθλο να σκοτώνει κάποιον άλλον επειδή φοράει άλλο χρώμα μπλούζα, είμαστε άξιοι της μοίρας μας» ανέφερε αρχικά η Ελεονώρα Αντωνιάδου.

«Η τρανς κοινότητα ακόμα ζει περίεργες καταστάσεις. Έμαθα πρόσφατα για μια κοπέλα που έχει κάνει την εγχείρηση, πήγε να νοικιάσει σπίτι και δεν της νοίκιαζαν σπίτι. Της είπαν, δεν θέλουμε να γίνει ότι και ότι η πολυκατοικία μας» είπε στην συνέχεια η ηθοποιός.

«Κατανοώ τους ηθοποιούς που πάνε στα ριάλιτι»
«Κατανοώ τους ηθοποιούς που πάνε στα ριάλιτι επειδή ξέρω πως είναι τα οικονομικά των ηθοποιών, ξέρω πως είναι να κάνεις απλήρωτος πρόβες και να περιμένεις να ανέβει η παράσταση, να σε έχουν με ποσοστά και να μην πληρώνεσαι» τόνισε η Ελεονώρα Αντωνιάδου.

Στην συνέχεια πρόσθεσε πως: «Στο σχολείο είχα βιώσει body shaming για έναν ρόλο στο «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» όταν, επειδή ήμουν πιο τροφαντό παιδάκι, μου έδιναν τον ρόλο του γαϊδάρου. Το έβαλα όμως στόχο, έχασα τα παραπάνω κιλά και την επόμενη χρονιά πήρα τον ρόλο που ήθελα».

Πηγή: thecaller.grShare: