Ελένη Βουλγαράκη: Σοβαρό τροχαίο για τη δημοσιογράφο! «Ήταν η τυχερή μου μέρα»

Η Ελένη Βουλγαράκη γνωστοποίησε το δυσάρεστο γεγονός μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ενώ όπως τόνισε, ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες. Ωστόσο, η φωτογραφία από το αυτοκίνητο της είναι σοκαρισική.

«13/3 ήταν σίγουρα η τυχερή μου/μας μέρα! Είμαστε υγιέστατοι και δεν πάθαμε τίποτα, ούτε εγώ, ούτε οι επιβάτες του άλλου αυτοκινήτου!!! Τα υπόλοιπα έχουν μικρή σημασία.

Μέσα σε όλη τη μαυρίλα των ημερών λοιπόν, νιώθουμε και λίγη ευγνωμοσύνη για τα απλά και δεδομένα αλλά πολύ σημαντικά που συχνά ξεχνάμε», έγραψε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος Ελένη Βουλγαράκη στην ανάρτησή της.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ελένη Βουλγαράκη: Σοβαρό τροχαίο για τη δημοσιογράφο! «Ήταν η τυχερή μου μέρα»

Με μια φωτογραφία από το αυτοκίνητό της το μπροστά μέρος του οποίου έχει καταστραφεί και ένα μήνυμα που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram, η Ελένη Βουλγαράκη αποκάλυψε το τροχαίο που είχε το βράδυ της Κυριακής 13/3. Η στενή συνεργάτιδα της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” επεσήμανε, ωστόσο πως είναι καλά στην υγεία της.

«13/3 ήταν σίγουρα η τυχερή μου/μας μέρα. Είμαστε υγιέστατοι και δεν πάθαμε τίποτα ούτε εγώ ούτε οι επιβάτες του άλλου αυτοκινήτου! Τα υπόλοιπα έχουν μικρή σημασία. Μέσα σε όλη τη μαυρίλα των ημερών λοιπόν, ας νιώθουμε και λίγη ευγνωμοσύνη για τα απλά και δεδομένα αλλά πολύ σημαντικά που συχνά ξεχνάμε» έγραψε χαρακτηριστικά.

Το TLIFE επικοινώνησε με την Ελένη Βουλγαράκη, η οποία δήλωσε ευγνώμων που οι ζημιές που έχουν προκληθεί είναι μόνο υλικές και κανένας από τους εμπλεκόμενους στη σύγκρουση δεν έπαθε κάτι.

«Ευτυχώς είμαστε όλοι καλά στην υγεία μας, και εγώ και οι επιβάτες του άλλου αυτοκινήτου. Ήταν όπως έγραψα η τυχερή μου ημέρα γιατί τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ πιο άσχημα. Τόσο εγώ όσο και το άλλο αυτοκίνητο κινούμασταν με πολύ χαμηλή ταχύτητα. Αυτό σίγουρα βοήθησε στο να αποφευχθούν τα χειρότερα. Δεν υπήρξε παραβίαση κάποιου στοπ ή φωτεινού σηματοδότη.

Τίποτα από όλα αυτά, εγώ πήγα να στρίψω σε έναν δρόμο που δεν είχα πολύ καλή ορατότητα αλλά πραγματικά δεν κατάλαβα πως έγινε. Κινούμουν με πολύ χαμηλή ταχύτητα. Το σοκ στην αρχή ήταν μεγάλο αλλά όταν είδαμε ότι είμαστε όλοι καλά ηρεμήσαμε. Το αυτοκίνητο έχει πάθει τεράστια ζημιά αλλά αυτό μικρή σημασία έχει τώρα. Το παν είναι ότι είμαστε όλοι υγιείς, χωρίς να έχουμε πάθει το παραμικρό. Όλα τα άλλα θα τα βρούμε» δήλωσε στο TLIFE η Ελένη Βουλγαράκη.

Πηγή: thecaller.gr

Share: