Με αφορμή τις δηλώσεις του Στέφανου Κωνσταντινίδη στην εκπομπή Open Weekend, η Ελένη Τσολάκη αναφέρθηκε στις χρηματικές αμοιβές στον ενημερωτικό και τον ψυχαγωγικό τομέα της τηλεόρασης.

«Μένω στο ότι η ψυχαγωγία πληρώνει καλύτερα από την ενημέρωση και αυτό είναι πάρα πολύ μεγάλο δίκιο. Είναι η πραγματικότητα. Αν εξαιρέσεις δημοσιογράφους που έχουν πάρε πάρα πολλά λεφτά, η ψυχαγωγία δίνει περισσότερα χρήματα.

Όποιος κάνει ψυχαγωγία, έχει άλλες δέκα πηγές εσόδων, όπως το Instagram. Εγώ αισθάνομαι ότι τα πολύ προηγούμενα χρόνια ήταν πολύ καλά τα χρήματα της ενημέρωσης. Τώρα νομίζω ότι η ψυχαγωγία την έχει ξεπεράσει κατά πολύ», ανέφερε η Ελένη Τσολάκη.

«Σχετικό είναι αυτό. Και η ενημέρωση έχει άλλες πηγές εσόδων. Δεν έχει το Instagram αλλά έχει γραφεία Τύπου, έχει υπουργεία, έχει έναν σωρό πράγματα», σχολίασε από την πλευρά του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Όταν είπα ότι είναι σχετικό, εννοούσα το ποιον θα συγκρίνεις με ποιον. Υπάρχουν δημοσιογράφοι που είναι 10-20-30 χρόνια στην ενημέρωση, δεν θα σου πω τώρα τον Χατζηνικολάου, τον Παπαδάκη και την Κοσιώνη, οι αμοιβές τους είναι πολλαπλάσιες σε σχέση με άλλους δημοσιογράφους.

Και η Πόπη Τσαπανίδου πέρσι έλεγε ειδήσεις στο ΟΡΕΝ και φέτος έγινε βουλευτής. Είναι σχετικότατο, η ενημέρωση έχει άλλες προοπτικές εξέλιξης», επισήμανε ο δημοσιογράφος στη συνέχεια.

«Είναι λίγοι οι δημοσιογράφοι της ενημέρωσης που πληρώνονται πολύ καλά. Αμείβονται αλλά είναι λίγοι», σχολίασε η Μαρία Φραγκάκη.

«Άλλαξε δουλειά. Και παρουσιαστές βλέπεις να γίνονται ηθοποιοί», ανέφερε για την Πόπη Τσαπανίδου η Ελένη Τσολάκη.

Πηγή: thecaller.gr

Share: