Ελένη Ψυχούλη: Προτιμώ να ψωνίζω με 1,5 ευρώ από τα κινέζικα- Ασχολούμαι μόνο με τον εαυτό μου

«Έρχομαι σε αυτό το δάσος, που είναι κοντά στο σπίτι μου, και μαζεύω ρόκα, μάραθο και άγρια χόρτα. Στο χωριό μπορώ να περάσω και μια μέρα με μηδέν ευρώ. Την περίοδο αυτή με συγκινεί που ασχολούμαι μόνο με τον εαυτό μου. Οι άνθρωποι προσαρμόζουμε τη ζωή μας για τους ανθρώπους που έχουμε δίπλα μας.

Αυτή τη στιγμή δεν φροντίζω κανέναν, παρά μόνο τον εαυτό μου. Ξυπνάω το πρωί και ρωτάω τον εαυτό μου τι θέλει να φάει. Κατάλαβα με τα χρόνια ότι έχω ταλέντο στον έρωτα, αλλά όχι το γονίδιο της συντροφικότητας. Μου είναι δύσκολο να μοιραστώ τη ζωή μου με έναν άλλον άνθρωπο», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων η Ελένη Ψυχούλη.

«Θέλω να ασχοληθώ με τον τουρισμό στο Πήλιο με το δικό μου τρόπο. Το ότι έχουν ανοίξει πολλά κινέζικα μαγαζιά με ρούχα σημαίνει πως κάποιος ψωνίζει από αυτά.

Προτιμώ να ψωνίζω με 1,5 ευρώ από τα κινέζικα, το ντύσιμο είναι θέμα γούστου. Κανένας δεν θα έρθει να τσεκάρει τη μάρκα του ρούχου που φοράς. Υπάρχει βέβαια και το δίκιο του Άγγελου Μπράτη όταν λέει πως οι Έλληνες σχεδιαστές είναι ήρωες» ανέφερε ακόμη.

Δείτε όλα όσα είπε η Ελένη Ψυχούλη στο σχετικό βίντεο:

Πηγή: thecaller.grShare: