Ελένη Μενεγάκη για τα κιλά της: «Ο διαιτολόγος έχει να με δει από την τελευταία μου γέννα, μην πιστεύετε τίποτα» (vid)

«Αν κάτι απασχολεί όλους τους ανθρώπους κάθε ηλικίας είναι το θέμα του “θέλω να αδυνατίσω”. Γι’ αυτό και πολλές φορές συναντάμε προτάσεις χωρίς να υπάρχει ένα συγκεκριμένο μοτίβο. Για παράδειγμα είναι άλλο πράγμα να θέλει να αδυνατίσει ο Δημήτρης σήμερα και άλλο ο Δημήτρης του χθες. Άλλο πράγμα εγώ, άλλο πράγμα ο Σάββας.

Γι’ αυτό σας έχω πει τόσες φορές, όπου διαβάζετε η “δίαιτα της Ελένης” μην πιστεύετε τίποτα. Κλείστε το, φύγετε! Ψέματα! Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Πρώτα από όλα ο καθένας μας πρέπει να συνειδητοποιήσει τι είναι αυτό που θέλει να αλλάξει στη ζωή του. Θέλεις να αδυνατίσεις; Γιατί; Τι χρειάζεται να κάνεις; Έχεις πρόβλημα με την υγεία σου ή θέλεις να έχεις το τέλειο σώμα;» είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη και συνέχισε:

«Εμένα δεν με απασχόλησε ποτέ. Ήθελα να είμαι καλοβαλμένη αλλά αυτό του τύπου “βλέπω κάτι εδώ”, όχι. Να υπάρχει θέμα ναι, να έχεις ξεφύγει από το βάρος σου ναι. Σας το λέω έτσι όπως το σκέφτομαι εγώ γιατί έχω διαβάσει πάρα πολλές φορές εντελώς ψεύτικες δίαιτες. Λένε η δίαιτα της Μενεγάκη. Ο διαιτολόγος έχει να με δει από την τελευταία μου γέννα. Εγώ μόνο στις γέννες μου πήγα σε διαιτολόγο. Ποτέ άλλοτε».

Δες όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη στους συνεργάτες της:

Πηγή: thecaller.gr

Share: